Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Párom nem enged az anyámhoz...

Párom nem enged az anyámhoz amiért tele van hitellel. Hogy tehet ilyet?

Figyelt kérdés
Párom nem enged haza amióta megtudta, hogy anyám hitelt vett fel és én vagyok a kezese. Már mindent kikapcsoltak tőle gázt, villanyt. Arra is gondoltam, hogy inkább hazaköltözöm mivel nem vagyok hülye akit a párja befolyásol. Mit tegyek?
2013. okt. 21. 10:06
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Mi az hogy nem enged? Olyan nincs. Ne hagyd magad, szabad ember vagy, oda mész ahova akarsz, amikor akarsz.

Kezesnek meg nem megyünk el senkinek és mi sem kérünk meg senkit. Alap.

2013. okt. 21. 10:11
 2/10 anonim ***** válasza:
85%

Akkor költözz haza.

Ugye tudod, hogy ha te vagy a kezes, neked kell visszafizetned a hitelt? Anyukád nyilván nem fogja tudni.

2013. okt. 21. 10:13
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A párod a párod vagy főnököd aki parancsokat osztogat? Édes mindegy, hogy enged -e, ahol vagy helyileg, ott is be tudják hajtani rajtad..
2013. okt. 21. 10:17
 4/10 A kérdező kommentje:
3. Te miről beszélsz???
2013. okt. 21. 10:19
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Arról, hogy a párod parancsa az, hogy nem mehetsz haza anyádhoz. Hogy tehet ilyet? Úgy, hogy eddig hagytad. Attól, hogy haza akarsz költözni, és mivel Te vagy a kezes, neked kell perkálni, erre találták ki az adós mellé a kezest, aki az adós fizetésképtelensége után következik, mint fizetőképes egyén. Szóval ha hazamész, akkor is fizeted az adósságot + a visszakapcsolási díjat, vagy ha nem mész, hanem maradsz ott, ahol vagy, akkor is fizetned kell. De már csak azt nem értem, hogy miért az a legnagyobb bajod, hogy azért akart hazamenni, mert nem vagy hülye, akit a párod befolyásol?! Holott azon kellene aggódni és agyalni, hogy anyám vacog és gyertyával világít..
2013. okt. 21. 10:33
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld megérteni a párodat is. Együtt éltek, gondolom közös kasszán vagytok. Te a háta mögött aláírod anyukádnak a kezességet, emiatt előbb-utóbb neked kell majd fizetned a hitelt. Egy ilyen döntést illet volna megbeszélni vele.
2013. okt. 21. 11:15
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Itt már tök mindegy, hogy enged anyádhoz vagy sem! Anyádnál már kikapcsoltak mindent, most majd te következel, ha nem fizeted a törlesztőt, így jár aki elmegy kezesnek!

Gondolkoznod kellett volna elsőnek és meg kellett volna BESZÉLNI a pároddal ezt a dolgot, mert amint látom ezt valahogy kihagytad... Akkor edd meg amit főztél!

2013. okt. 21. 11:36
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Általában én is úgy gondolom, hogy felnőtt ember döntéseit tartsuk tiszteletben, de most megértem a párodat. Ha te nem tudsz vigyázni magadra, és hagyod, hogy a gazdálkodni nem tudó család magával rántson, valakinek muszáj. Főleg, ha a párod vagyonát is veszélyezteted ezzel.
2013. okt. 21. 12:31
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
A parod a ferjed? Mert akkor vele vagyonkozossegben elsz...
2013. okt. 21. 15:57
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy, hogy enged, vagy nem. A kezese vagy, s ha nem tud fizetni, akkor tőled hajtják be, akár ráterhelik az ingatlanotokra.
2013. okt. 26. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!