Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a módja annak, hogy valaki...

Mi a módja annak, hogy valaki lemondjon a felügyeleti jogáról?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék nagyon részletekbe bele menni!Egy gyermek felügyeleti jogáról szeretnék lemondani és érdekelne,hogy ezt milyen formában tehetem meg és hol?
2013. okt. 20. 21:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Gondolom gyámügy vagy bíróság.
2013. okt. 20. 21:31
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Keresned kel valakit aki örökbe fogadja mert csak úgy nem lehet róla lemondani.

A te gyereked a te felelőséged nem mondhatod hogy kösz én mostantól nem ohajtom fizetni az ételét az iskoláit...

nyilván csak úgy se a szoszéd se az állam nem válalja a te kötelezetségedet.

2013. okt. 20. 21:47
 3/8 A kérdező kommentje:
És az édesanyja nevét nem veheti fel?Hiszen már évek óta ő neveli
2013. okt. 20. 22:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Ő válalja a gyereknevelés egyik felét te a másikat ha csak anyagiakban hát úgy de a fizetési kötelezetségedről nem mondhatsz csak úgy le.
2013. okt. 20. 22:35
 5/8 A kérdező kommentje:
Még mindig nem a kérdésemre kaptam meg a választ!Én nem véleményekre vagyok kíváncsi,hanem arra,hogy ezt hol lehet megtenni és mi a módja?
2013. okt. 20. 22:38
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
fizetsz és nem látogatod. bunkóéknál ez ennyi
2013. okt. 21. 02:44
 7/8 anonim ***** válasza:
62%

Most mit szeretnél?

1. Felügyeleti jogról lemondani?

Mivel írod, hogy évek óta az anyja neveli, így felügyeleti jogod MÁR NINCS, mivel az az anyáé. Ez a legtöbb váláskor így van. Sarkítva, de azé a felügyeleti jog, aki neveli.

2. Magáról a gyerekről lemondani? (mivel a nevet írtad)

Nem lehet. A gyerek nem tárgy, ha nem, tartok rá igényt, akkor lemondok róla. Az az érdeke, hogy apja és anyja is legyen. (papíron is).

1 eset van, amikor ez megoldható, ha van 1 férfi, aki hajléandó örökbe fogadni, hogy ezután ő legyen az apja. De mivel ez ritka, mint a fehér holló, így semmit sem tehetsz.

2013. okt. 21. 08:46
 8/8 anonim ***** válasza:
POnt azt irom hogy ilyet nem tehetsz ha az exed új párja örökbe fogadja az az egyetlen lehetőség, az meg hogy a te gyereked a te felelőséged nem magánvélemény hanem törvény.
2013. okt. 21. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!