Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek? Apám egy alkoholis...

Mit tegyek? Apám egy alkoholista már fojtogatott is volt hogy akkora pofont kaptam hogy a fal adta a másikat,15 éves vagyok a kishúgomat is kb én nevelem én takarítok szinte minden nap és azt is elvárják azt is kitűnő tanuló legyek.

Figyelt kérdés
2013. okt. 19. 09:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg elvesznek a szüleidtől,és vagy örökbe fogad valaki(pl keresztanyád),vagy árvaházba kerülsz.

Beszéld meg keresztanyáddal,hogy be tudná-e vállalni,hogy te és a húgod hozzá kerüljetek,míg be nem fejezed a sulit,utána meg ha tovább nem tudná állni a dolgokat,akkor elköltöznél húgoddal és te tartanád el őt(persze ez nagy felelősség).

2013. okt. 19. 09:49
 12/15 anonim ***** válasza:
64%
hol laksz? apádat jól megkell verni, egy települést mondhatnál
2013. okt. 19. 10:46
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Amíg más rokonod is van, aki együttműködő meg normális, addig nem kerülhetsz árvaházba. A rokon előrébb van a ,,sorban'', mint az árvaház,m ez valami szabály, hogy addig nem tehetnek intézetbe, amíg van rokonod is.

Itt néhány névtelen telefonon (vagy emailben) megkérdezheted, mire számíthatsz (névtelenül is, be se kell mutatkozni, új emailt meg csinálhatsz Magadnak). Ők nem gyámügyisek, hanem csak tanácsadók, azt kérdezhetsz tőlük, amit akarsz, teljesen névtelenül:

[link]

[link]

2013. okt. 20. 11:48
 14/15 anonim ***** válasza:
Tanuld meg megvédeni magad! Ne engedd, hogy tönkretegye az életed! Aki részeg, az nem gondolkodik, csak üt. Ezt kell a saját javadra fordítanod. Használj segédezközt, sodrófát, fakanalat, akármit. Állj a sarkadra, és ne félj tőle!
2014. júl. 30. 09:00
 15/15 anonim ***** válasza:
Szolj a gyàmügynek!
2015. jan. 17. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!