Mit tegyek? Apám egy alkoholista már fojtogatott is volt hogy akkora pofont kaptam hogy a fal adta a másikat,15 éves vagyok a kishúgomat is kb én nevelem én takarítok szinte minden nap és azt is elvárják azt is kitűnő tanuló legyek.
Valószínűleg elvesznek a szüleidtől,és vagy örökbe fogad valaki(pl keresztanyád),vagy árvaházba kerülsz.
Beszéld meg keresztanyáddal,hogy be tudná-e vállalni,hogy te és a húgod hozzá kerüljetek,míg be nem fejezed a sulit,utána meg ha tovább nem tudná állni a dolgokat,akkor elköltöznél húgoddal és te tartanád el őt(persze ez nagy felelősség).
Amíg más rokonod is van, aki együttműködő meg normális, addig nem kerülhetsz árvaházba. A rokon előrébb van a ,,sorban'', mint az árvaház,m ez valami szabály, hogy addig nem tehetnek intézetbe, amíg van rokonod is.
Itt néhány névtelen telefonon (vagy emailben) megkérdezheted, mire számíthatsz (névtelenül is, be se kell mutatkozni, új emailt meg csinálhatsz Magadnak). Ők nem gyámügyisek, hanem csak tanácsadók, azt kérdezhetsz tőlük, amit akarsz, teljesen névtelenül:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!