A gyerekem miatt soha nem lesz párkapcsolatom. Mit tegyek?
Előző kapcsolatomból van egy két éves kisfiam aki nem tűr meg egyetlen férfit sem mellettem.
Most udvarol nekem egy férfi de nem merek a kisfiam miatt kapcsolatot létesíteni vele. Félek, hogy a fiam megbántsa mivel veregszik, visszabeszél minden pasinak aki velem szóba mer állni.
Amúgy nagyon jó kisfiú, velem soha nem beszél csúnyán.
Mit tegyek, engedjek a pasi közeledésének?
Minek viszel gyereket második randira? Teljesen felesleges.
Eddig hány új párodat mutattad be a gyereknek?
már ne haragudj,de még ha a partner kéri is 2.randira nem viszek gyereket -.-"
itt a konfliktus oka, hogy a férfiak szinte kézről kézre adták a kilincset és a fiad már unja a sok pasit.
Jó, hát akkor hagyjad a drága kisfiacskádnak, hogy irányítsa az életedet 2 évesen. Majd ha nagyobb lesz minden döntést meghoz, kezdve azzal, hogy most autót lopjak, vagy öreget verjek meg a 1,5 grammos aranyláncáért?...
Majd remélem az iskolában találkozik egy-két olyannal, amilyen én voltam. Akkor majd ők megnevelik helyetted is.
Gratulálok, fantasztikus anya vagy, tényleg, feltétlenül megérte szaporodni. Pont még egy ilyen kis terroristára volt szüksége ennek az országnak.
Na és te mit csinálsz, hogy leállítsd a gyereket? Gyanítom, semmit. A gyerek meg érzi, hogy bármit megtehet, hiszen az anyukától legfeljebb egy ejnyebejnyét kap.
Meglehetősen abszurd, hogy a gyereked ennyire irányít téged. Te vagy a szülő, és ő a gyerek. Nem fordítva. Neked kéne felül lenni, neki meg alul. Az erőszak és a testi fenyítés ellen vagyok, de bizony egy jókor adott nevelő célzatú pofon helyrerakná. Egyből tudná, hogy nem tehet meg mindent. De nem kell ilyen drasztikusnak lenni, léteznek szelídebb fegyelmezési eszközök is. Verekedett? Két hétig nincs tévézés. Vagy nincs édesség. De semmiképp ne engedd, hogy azt csináljon, amit akar. Ha 2 évesen ennyire irányít, mi lesz később?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!