Párom 13 éves fia ma este nálunk alszik, párom szexelni akar de nekem a gyerek miatt nincs kedvem. Mondjam a páromnak, hogy küldje haza?
Figyelt kérdés
Félek, hogy meglát vagy meghall minket szex közben. Nem akarom a páromat sem megbántani. Mi legyen?2013. okt. 15. 21:18
41/52 anonim válasza:
33as, nem nem hisszük el, hanem azt mondjuk, hogy egy tahó a férj. meg mind, aki elvárja, hogy a nő mindig szexeljen vele. verje ki magának...az meg, hogy a gyerek látja a szüleit, nem attól lesz laza erkölcsű....
43/52 anonim válasza:
A párod a 2 hetenti láthatásnál annyira örül a gyerekével töltött időnek, hogy egy snassz numera miatt hazaküldené. Hát csak gratulálni tudok, vigyázz nehogy egyszer felfázás vagy egyéb ok miatt ne állj készen, mert téged is hazaküld anyukádhoz.
44/52 anonim válasza:
Jaj 43! A kérdező akarja hazaküldeni a gyereket. A pasit nem zavarja, hogy ott van.
45/52 anonim válasza:
Szerintem nem kamu egyébként a kérdés, sajnos tényleg vannak ilyen buta emberek :-( Én az olyan pasit, aki megsértődik rám, ha egyik éjszaka nem fekszem le vele, hát úgy dobnám ki hogy a lába se érné a földet, bár méginkább össze se jönnék vele. Bár a kérdező se jobb szóval összeillenek, zsák a foltját...
46/52 anonim válasza:
Szexeljetek a hét többi 6 napján mikor nincs ott a gyerek.
48/52 anonim válasza:
Kedves 22. válaszoló, a gyerek nem a kérdezőé, hanem a párjáé. Neki kellene foglalkoznia a gyerekkel, ne a kérdezőt bántsd.
49/52 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Ha a gyerek miatt nem tudsz szexelni, mert félsz, hogy rátok nyitja az ajtót, akkor szerintem hagyjátok ki ezt a napot. Ellenben a gyerek anyja, amikor az apja haza viszi, még majd téged fog szidni, és lásd be, ez teljesen jogos.
50/52 anonim válasza:
Kedves utolsó (48, 49. )válaszoló! Hogy jutott eszedbe válaszolni erre a több mint 2 és fél évvel előtti kérdésre? Most már nem mindegy, hogy mit csináltak akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!