7 éves voltam mikor a szüleim elváltak! Nem foglalkozott velünk apám! első 1-2 évbe még jártunk hozzá öcsémmel,de aztán az új élettársa megtiltotta neki! attól a nőtől is van 2 gyereke. Az anyukáját sem látogatja! 5 éve mikor meghalt tatám,akkor találkoztam vele a temetésen! Azóta 2010-ben férjhez mentem,nem jött el az esküvőre sem! tavaly októberben pedig megszületett a kisfam! Az első unokája. Nagyon sokszor eszembe jut, hogy meg kéne keresni és elvinni az unokáját, hátha észhez tér 1 kicsit! Nem szívlelem,azért mert egyáltalán nem foglalkozott velünk,de nagyon sokszor érzem azt,hogy hiányzik! :(
A gyereke sem hatották meg az unoka miért hatná meg?
Ha akarod keresd meg de ne más miatt.
2013. okt. 12. 21:03
2/11 anonim válasza:
Miért írsz minden mondatot felkiáltójellel? Tök idegesítő... :S
Amúgy meg: üzenj neki, hogy szívesen látjátok, menjen, ha akar, de ne erőltesd.
2013. okt. 12. 21:12
3/11 anonim válasza:
Én mindig azt mondom, hogy ez kétoldalú dolog. Nekem is volt olyan helyzet családtaggal, hogy fejemhez vágta, hogy miért nem látogatom meg. Csak nekem kell? A Te esetedben is hasonló a helyzet. Miért csak neked kellene keresni Őt. Ha szeret és érdeklődik, akkor felhív, vagy elmegy néha. Egy igazi apának nem lehet megtiltani, hogy a saját lányát keresse, ha mégis, akkor nem igazi apa.
2013. okt. 12. 21:14
4/11 anonim válasza:
Hagyd. Egyszer megpróbálhatod felhívni, hogy megmutasd neki az unokáit. Ha nem veszi fel a tel-t, vagy kinyom, akkor lépsz tovább. Te megtetted a magad részét(szellemileg) és éled tovább az életed nyugodtan. A rólad lejövő apai teher-átment rá szellemileg. Hiszen te léptél, és rendezni akartad a kötelékeket.Ő vesztett,hiszen nem látta agyermekeidet és kapot még neg. köteléket odafentről.
Ennyi:)
2013. okt. 12. 21:18
5/11 anonim válasza:
Amíg nem keresed fel addig úgyis ezen kattogsz így jobb túl leni rajta.
2013. okt. 12. 21:21
6/11 anonim válasza:
5 Elég ha kikéri a tudakozóból a számát, és felhívja.Ha kinyomják az már csak neki jó, mert egy nehéz és fájdalmas beszélgetést és látványt is megúszott.
2013. okt. 12. 21:23
7/11 anonim válasza:
Ez lehet rosszul esik,főleg egy idegentől,de ha eddig nem keresett és nem volt kíváncsi rád,ezután se fog,és ha annyira akart volna titeket,akkor megkeresett volna,hisz felnőtt volt.Elhiszem,hogy hiányzik,de szerintem csak fájni fog,ha megkeresed.
2013. okt. 12. 21:57
8/11 anonim válasza:
" mikor meghalt tatám"
Erdélyi vagy, ugye? :)
Próbáld meg!
Hátha örülni fog a kicsinek! :)
2013. okt. 12. 22:08
9/11 anonim válasza:
Nem tanácsot szeretnék adni, csak röviden elmesélni a történetemet. Az én apám nagyon hasonló a tiedhez, mindig én mentem hozzá látogatóba, ő soha nem jött és az élettársa őt is tiltotta, plusz egyéb mocskos dolgokra is rábeszélte ellenem. Gondolkodtam, hogy meghívjam-e a diplomaosztómra, abban a reményben, hogy ismét jó lesz a viszony. Végül nem hívtam el, másnap meg jött egy levél a bíróságtól, pert akasztott jogtalanul anyám nyakába és a gyerektartást is meg akarta szüntetni, úgy, hogy közben elkezdtem a mesterképzést egyetemen. És nem azért, mert nem hívtam el, mert nem is tudta, hogy pontosan mikor is lesz az ünnepség. És akkor elgondolkodtam, hogy még meg akartam hívni... :)
2013. okt. 12. 22:13
10/11 anonim válasza:
8-as:miért lenne erdélyi?!:D
egyébként próbáld meg.ha nem keresed meg,örökké ezen fogsz kattogni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!