11 éves lányom kijelentette, hogy másik városban szeretne iskolába járni, mert a barátnői is oda járnak. Mit tegyünk?
Ez nem ilyen egyszerü.
11éves kiscsaj ne követelőzzön, hacsak nem egy áldott jó gyerek.
Hát, először is, milyen ez az iskola? Miért térne rossz útra ez a kislány?
Én magam sem vagyok sokkal idősebb, épphogy most leszek 17, de másik városba járok iskolába (habár ez szakközépiskola), és nem értem, miért vinne ez "rossz útra". Az tény, hogy másik városba járni iskolába költségesebb, fárasztóbb és veszélyesebb is (habár ez utolsó a legkisebb tényező, viszont nekem félórás buszutam van, és bármikor lehet baleset, vagy akármi), de ha az iskola maga jó, példás, és a kislány is rendes és jól tanul, nem értem, miért kéne elválasztani a barátnőitől. Vagy talán a barátnői kifogásolhatóak?
Meggondoltam magam...:DD
2.-agyon szépen kifejezted magad..=), és igazad van
ha tényleg olyan a suli és a barátnők akkkor nyugodtan..:D
mondd meg neki, h nem a barátok alapján kell iskolát választani. én is 11 éves voltam, mikor felvettek egy 8 osztályos gimibe. anyukám legjobb döntése volt, nagyon jó környezetbe kerültem, értelmes fiatalok mellé, pedig egyiket sem ismertem előtte még látásból sem.
ismerek olyat is, aki azért ment egy hulladék suliba, mert a nagy barátnőit is oda vették fel, vagy valami ostoba macsócsávó oda járt, akivel össze akart jönni. na, neki azóta sincs érettségije, pedig már diplomája is lehetne a kora alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!