Elég nehéz anyagi körülmények között élünk és mondhatni én tartom el anyuékat, mert ők nyugdíjasok. A fizetésem nagy részével mindig leszámolok, de még így is sokat nélkülözünk, pedig jól keresek. Mindketten dohányosok és havi 30-40 ezer forintot költenek a cigire. Én mondtam anyámnak, hogy próbáljanak leszokni, mert ez így nem mehet tovább, erre ő azt mondta, hogy nehogy lemondjon már a cigiről, azért, hogy nekünk többet tudjon nyújtani. Ezzel annyira szíven ütött, mert én még a diákhitelemet sem tudom törleszteni azért, hogy őket támogassam, erre ő ilyeneket mond. Szerintetek ez igazságos, hogy így gondolkodik? Gyerekkoromban is ugyanígy viselkedett, nem bánta, hogy mi alig kapunk valamit, nyaralni sem megyünk sehová, még egy állatkertbe se tudtunk elmenni, meg sokszor éheztünk, de a cigarettát akkor is megvette.
Jogosan vagyok dühös? Elköltözzek itthonról? De akkor meg cserbenhagyom őket.
2013. okt. 10. 21:03
1/10 anonim válasza:
Úgy látszik valaki annyira unatkozik, hogy megint a köpködős kérdéseket inditgatja.
Hányinger.
2013. okt. 10. 21:04
2/10 anonim válasza:
most mit szeretnél hallani? azt, hogy inkább fizesd a hiteled, mint hogy a cigijüket? akkor itt van: nkább fizesd a hiteled, mint hogy a cigijüket - remélem, most már nem lesz lelkiismeret furdalásod
2013. okt. 10. 21:11
3/10 anonim válasza:
Vegyél egy cigarettatöltőt, cigihüvelyt, és egy nagyobb kiszerelésű olcsóbb kategóriás dohányt. Ezzel kb. harmadára lehet csökkenteni a cigiköltséget.
Amúgy meg költözz el, aztán tartsd el magadat egy albérletben, ha szerinted ez így jobb. Szerintem a szüleid nélküled is megélnek majd valahogy.
2013. okt. 10. 21:26
4/10 anonim válasza:
Ha a diákhitelt nem fizeted 6 hónap alatt felmondják. Hagyd őket a francba költözz el!!az én anyám is egy szemétláda egy rothadék tönkretette az életem nem segített soha csak lehúzott mg a másik gyerekét pártolta eltartotta
2013. okt. 10. 21:27
5/10 anonim válasza:
Költözz el albérletbe...
2013. okt. 10. 21:52
6/10 anonim válasza:
Hát drágalátos anyukád tényleg nagyon csúnya dolgot mondott.
Semmi hála , söt ellenségesen nyilvanul meg, hogy nehogymar lemondjon a cigirol amit te finanszirozol, hogy több jusson neked.
Az ilyen erzestelen erkölcsileg zero szülönek lesz olyan gyereke, aki tamogatja.
Amikor vasarolok, a gyerekem prioritalom , ha kell mindenröl lemondva
2013. okt. 10. 22:51
7/10 anonim válasza:
A te pénzed hát ne ad oda nekik befizeted a rezsit aztnán haljanak éhen vagy a kaja vagy a cigi hidd el gyorsan le szoknak csak keményits be.
2013. okt. 11. 01:28
8/10 anonim válasza:
Én is ismerek ilyen embereket, hó végén nyomorognak, sírnak, hogy nincs mit enni, kaját a boltban hitelre íratják, de cigire mindig telik. Sajnálni nem tudom őket, csak lenézni!Az ilyen embereket semmire sem tartom.
2013. okt. 11. 06:12
9/10 anonim válasza:
Egész egyszerűen nem venném meg nekik a cigit. Vagy megveszik maguknak és boldogulnak, ahogy tudnak, vagy leszoknak. Valahogy egy dohányost nem tudok sajnálni.
2013. okt. 11. 10:34
10/10 anonim válasza:
Az én apám mindenre húzta a száját, akkor is ha új nadrágot vettem mert a régi(és egyetlen egy darab) elszakadt úgy hogy nem is lehet hordani. Akkor nem tűrtem tovább amikor az én és öcsém szülinapi pénzét vodkára költötte mikor elvileg semmire sincs pénzünk:S Hagyd ott a fenébe, majd megoldják te egy ideig próbálták nekik segíteni és ennyi.Annyira legyél feléjük hálás amilyen hálátlan szüleid voltak ők.És a cigi töltő tényleg olcsóbb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!