Erre egy anya hogy reagáljon?
Figyelt kérdés
szia nem iis tudom hogy mondjam el, de egy pár napja már ez az egy gondolat foglalkoztat. ancsi szerint ez normális. na szóval az van hogy nem tudom miért, de nem érzem azt hogy danika már annyira hiányzik mint agusztusban. ezt úgy értem hogy nem igazán fontos számomra hogy találkozzak vele, úgy értem hogy valamiért kibírnám ha most nem látnám. ancsi szerint azért mert már nem az élettem része, már nem hozzám tartozik. azt tudom hogy a fiam és hogy szerettem de már nem veszek részt úgy az életében mint ezelőtt. nem láttom nap mint nap. tényleg csak azért megyek haza hogy láthasson engem meg fordítva. nem tudom h mi van vele. hiába érdeklödök az nem ugyan az mintha napi szinten tudnám a dolgait. ugye már lassan nekem is lesz új családom és számomra ők lesznek előnyben. persze danika még ugyanúgy az első szülött fiam lesz, de már nem veszt részt úgy az életemben mint az előtt. most is csak azért vár mert a játékot megkapja. ez nem is baj. szóval ez a gondolat van a fejemben. danika olyan már számmra mint te, van és kész. lehet hogy ez most egy kicsit önző dolog de ezt érzem. ancsi szerint ez már teljesen normális. most nekem is külön élettem van amit nekem kell épitenem, és amiben danika nem vesztvrészt olyan aktívan. hát remélem azért jól van2013. okt. 7. 21:28
3/19 anonim 

válasza:

Mi a kérdés? Ki az az Ancsi? Danika a fiad, ez kiderült, de más nem nagyon.
5/19 anonim 

válasza:

A kérdező az anya, a levél írója az apa, ancsa pedig apa új batátnője. Jól gondolom?
6/19 A kérdező kommentje:
Ezt az üzenetet kaptam a volt páromtól a fiam apjától .Ancsi az e jelenlegi barátnője.Szerintetek természetes hogy így látja a dolgot??
2013. okt. 7. 21:41
7/19 anonim 

válasza:

Tuti hogy az anya a kerdezo. Es Ancsa az uj baratno, aki mar most terhes es emiatt apuka kicsit kifordult, vagy meg csak beszeltek a babarol.
Hany eves a kisfiad egyebkent?
En nem tudom mit reagalnek ra, nehez helyzet, de nyilvan ez lehet atmeneti allapot is az apanal, bar normalis esetben szerintem ilyet nem gondolnak az apak, mint amit o leirt.
8/19 anonim 

válasza:

na ezért kellene betiltani 8 általános alatt a szaporodást....
9/19 anonim 

válasza:

És a kedves volt párod hány éves? 13??? Amúgy kedves apuka fejét jól kimosta a mostani csaja. Valamit tud az a nő.
Én a helyedben elmondanám a volt páromnak, hogy oké, hogy mi szétmentünk, de neki attól még a fia, és nem gondoltam volna, hogy ilyen gerinctelen valakinek szültem gyereket.
10/19 anonim 

válasza:

Na majd ha a gyerek idősebb lesz és megmutatod neki ezt a levelet, tuti nem ő fogja az apja fenekét mosni ha megöregszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!