Mit csináljak, ha apukám állandóan elmegy itthonról és nem érti meg hogy ez nekem rossz?
Figyelt kérdés
Elváltak a szüleim és apával lakom, meg a nővérem is. Apának most új barátnője van, és még nem mutatta be, ezért egész hétvégén nála szokott lenni, meg hétfőn este nem szokott itthon aludni. Azt mondja, már elég nagyok vagyunk ahhoz, hogy egyedül legyünk itthon (én 15, a nővérem 17 éves), de utálunk egyedül aludni, olyankor mindig a kanapén alszunk és fel vannak kapcsolva a villanyok. Iskolába menni is elég rossz úgy, hogy alig tudok elaludni, mert félek, aztán reggel 5-kor keljek, hogy megcsináljam a szendvicsemet, a teámat, megreggelizzek stb. Ha meg ezt elmondom neki, akkor én vagyok a gonosz hogy egész hétvégén nem mehet sehova. Mit csináljak? Gyűlölöm ezt a helyzetet és ezzel apa csak azt éri el, hogy már előre utálom a barátnőjét, pedig nem is ismerem. 15/L2013. okt. 4. 16:32
11/12 anonim válasza:
Miért ilyen paraszt itt a válaszolók többsége? Nektek nem volt apátok, vagy mi van? Látszik, hogy a sok férfira nem lehet rábízni semmit, mert érzelmileg szegények, mint eme példány (bocs, kérdező). Az én apám is ilyen volt. Ne törődj vele, hasznotokra fog válni, hogy ilyen önállóak lesztek, ráadásul neked még ott a testvéred. Az sokat számít nagyon.
12/12 elena95 válasza:
Értem a helyzeted de viszont igaz eleg nagy vagy hogy talpra aljj apad se lehet mindig egyedul..inkabb hivd oket ossze hogy gyakrabban legyenek inkabb nalatok a parja ..foz vmit ebedre vagy csin vmi.sutit es hivvd le az uj parost",Igy aoudnak is megmutatod hogy el tudsz lenni egyedul is es igy megismerkedhetsz a csajjal,a novered meg lassan 18..ő se mindig maradhat apuval ..jonnek majd a pasik ,na akkor lesz elfoglaltsagotok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!