Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan tudnék kilábalni ebből?

Hogyan tudnék kilábalni ebből?

Figyelt kérdés

Kezdem az elején. Körülbelül 1 éve depressziós vagyok, ami abból adódik, hogy csúnyának látom magam. A környezetem egy része helyes gyereknek tart, de Én nem vagyok képes hinni ebben. Jól érezni sem tudom magam sosem, mivel folyton az jár a fejemben, hogy ,, ilyen csúnya gyerek minek érezné jól magát? "

Ha tehetem iskolába sem megyek, pedig az osztály legjobb tanulója voltam tavaly is, annak ellenére, hogy rengeteget hiányoztam. Anyukámmal próbáltam beszélni erről, de nem mutat nagy érdeklődést a dolog iránt, mindig azzal jön, hogy csak sajnáltatom magam. Senkivel nem tudok erről beszélni, mivel barátaim sincsenek emiatt. Pedig voltak régen sokan, szerették a humoromat, de ez a dolog elszomorít, így nem voltam hajlandó senkit sem keresni, bezárkóztam, ezért egyedül maradtam. Mostanában öngyilkossági gondolatok is megfordultak a fejembe, amiket egyelőre még sikeresen eltudtam nyomni, de félek, hogy nem sokáig leszek képes rá. Utálom, hogy folyton a külsőm határozza meg az életem..

Segítsen valaki!

16/F

2013. okt. 3. 11:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Légy már férfi ember. Hiába a sok b*zi manapság, egy férfinak nem muszáj szépnek lennie, hogy legyen nője, vagy akármije.... Learn to be a man.
2013. okt. 24. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!