Hogy beszéljek erről anyának, ha nem akarom, hogy tomboljon? Találjak ki valami hazugságot?
Egy hétvégét az apám főnökével töltöttem.Azóta találkoztunk párszor és nem is ez a baj,hanem hogy anya látja rajtam,hogy valami történt.Igyekszem nem máshogy viselkedni,de jól ismer és nem tudom,hogy mi a fenét mondjak neki.
Ha elmondom,akkor tombolni fog,cirkusz lesz.De ha hazudok és rájön,akkor még nagyobb lesz a baj.
Még sosem volt barátom,de eddig is mondta,hogyha lesz bármi,akkor mondjam el.Szerintem nem pont ilyesmire gondolt,ráadásul a pasi is mondta,hogy jobb lenne,ha ez inkább köztünk maradna és ezzel én is tisztában vagyok.
Nem csak ő akarta,hogy erről ne nagyon beszéljünk.
Nem siránkozom,én sem házasságot vártam,elhihetitek.
Azért gondoltam arra,hogy legalább anyának elmondanám,mert tudja,hogy mikor van valami baj és nem akarom,hogy kérdezősködjön a barátnőimnél,mert ők sem tudnak erről és ők is elkezdenének faggatni.Ráadásul anya volt az eddig,akivel megbeszélhettem bármit és így olyan,mintha becsapnám.Tudom,hogy ez gyerekes,de nagyon közeli a kapcsolatunk.
pontozzál csak le, idióta :D
máskor gondolkozz, mielőtt megfarkaltatod magad.
szerinted anyád mit szólna, hogy a drága kis tündérkéje a férje főnökével dug????
látszik, hogy nem vagy százas :DD
ez kész.
Miért jó, hogy egy rib anc szerető vagy? Húgom ugyanezt csinálta jó ideig, de rendesen ráfázott.
Kérdezőnek:
Amúgy ez efebofília. Mit vársz egy ilyen kapcsolattól? Főleg, hogy senkinek sem mered elmondani...ez nem is kapcsolat csak titkos össze járás d.gással egybekötve. Az meg hogy még ő sem akarja elmondani senkinek...hááát...elég érdekes. Csak a szüleid miatt nem mondana ilyet, hacsak nincs vkije vagy csak egy igen könnyű partinak tart...
balhé ide, balhé oda, bizony, legalább anyukádnak meg kellene mondanod. Előbb-utóbb minden kiderül.
Apukád főnökével d.gni, nem a legjobb ötlet volt.
A pasi titokban akarja tartani..de mi van, ha eldicsekszik a munkahelyén? Elmondja a kollégáknak, hogy megkapta az xy lányát...Apukád mögött összesúgnak, kinevetik.
Ő pedig nem tudja miről van szó. Védekezni sem tud, hiszen nem ismeri a gúnyolódás okát. Hátbatámadtad.
Mond el anyukádnak, ő majd vagy tovább mondja apádnak, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!