Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csak én nem akarok elköltözni?

Csak én nem akarok elköltözni?

Figyelt kérdés
17 leszek nemsokára, de még csak nem is gondolkodom, hogy majd 18 évesen elhúzok hazulról. Otthon mindenem megvan, most akkor minek menjek el, hogy aztán ha hazaesem a suliból még végezhessem a házimunkát meg ilyenek? (hozzátenném, van saját lakásom, lenne hova). Felnőttkoromban úgy sem fogok már itthon lakni, nem is értem, sok fiatal mért rohan úgy a fenébe... Mi ez a trend, hgy mindenki elmegy albérletbe fűtés nélkül meg ilyesmi? Mire jó ez?

2013. szept. 28. 14:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ja és nem kell ahhoz alkesznek lenni a szülőknek, hogy rossz legyen otthon. Nekem minta szüleim vannak. Okos, dolgozó emberek, minden gyerekük diplomás, csak éppen egymást nem szeretik. És amikor összevesztek, hogy ki fizesse a számlát, akkor én 10 fokos lakásban éltem télen. Ja persze nekik volt hova menni, meg fűtöttek maguknak, csak az nem érdekelte őket, hogy velem mi van. De volt, hogy net nem volt 3 hónapig, vagy gáz (ami azt jelenti, hogy nem lehetett fürdeni vagy főzni)...
2013. szept. 29. 02:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!