Mikortól mehetek bulizni?
Ne haragudj, de a gondolkodásmódod pont hogy egy tipikus kiskamaszéval egyező, jót mosolyogtam. Egyébként az agyhullám mérése és az, hogy 15 éves szellemi szinten vagy, nem azt jelenti, hogy érzelmileg is, személyiségben is érett lennél. Mondhatni egy tipikus 13 éves kérdése volt ez, maradjunk annyiban.
Szerintem ne akarj bulizni járni, hanem éld meg a gyerekkorodat, mert az vagy. 13 évesen én bandáztam a játszótéren suli után, sorozatokat néztem a barátnőimmel, bicikliztem, görkoriztam, télen szánkózni jártunk. A "bulizás" kimerült a délutáni sulidiszkóban meg a szombat esti pizsipartikban, otthon. Nem egészséges dolog túl korán felnőni, hidd el, mert baromi könnyen ki lehet égni. Nem is értem, hogy merül fel a mai kölykökben, hogy az éjszakába vágyjanak szórakozni, pedig én sem nem vagyok öreg szerintem 28 évesen.
Én is azt mondom, hogy picit még korai, akkor is, ha nem egyedül mennél. Mármint, én azt feltételezem, hogy barátaiddal akarnál szórakozni menni. Ha vársz még egy-két évet, az már optimálisabb. Azt mondjuk nem értem, hogy pár válaszoló miből szűrte le, hogy a kérdező drogozni, inni, szexelni akar a buliban? Pont leírta, hogy tisztában van vele, hogy mit "szabad" és mit nem. Nekem sem ezekből áll a bulizás, pedig egy tízessel idősebb vagyok, mint a kérdező. A lényeg, inkább azzal lehet gond, hogy azon a helyen a többiek hogy viselkednek, hogy viszonyulnak hozzád, én emiatt aggódnék főleg. Én 14-15 éves koromban kezdtem el koncertekre járni, volt, hogy apám is jött velem (ő is szereti a rock zenét), később pedig egy fiú legjobb barátom, aki majdnem 14 évvel idősebb volt nálam. 14 évesen ismertem meg, a mai napig legjobb barátok vagyunk. Apum is ismerte, így elengedtek vele, mert tudták, hogy vigyáz rám. Aztán amikor látták, hogy nem kell félteniük, mert nem csinálok hülyeséget, és betartom, amit ígérek, onnantól nem volt gond. Szóval újra csak azt tudom mondani, várj még ezzel egy picit. :)
23/N
Lehet, hogy szellemileg ott vagy de gondolkodásilag nagyon nem vagy ott.
És azt csak gondolod, hogy nem kerülsz bajba. Bármi megtörténhet simán. Lehet nagynak érzed magad emiatt, hogy 15-16 éves szinten vagy szellemileg de elég gyerek vagy még ahhoz, hogy eljárj esténként bulizni. 15-16 évesen is elég sok az szerintem amennyit eljárnak bulizni főleg úgy ahogy csinálják sokan szerintem.
Persze vannak olyan helyek ahova beengednek de elég sok hely van ahová nem. /jövő héten leszek 19 és nyáron voltam unokatesómmal Balcsin és ő beakart engem jutatni egy olyan helyre ahová 25 az alsó határ... 1. alkalommal sikerült bejutnom 2. alkalommal már nem :D /
És hidd el nagyon is ráérsz ezzel. Nem fogsz lemaradni semmiről se. 18 éves korom alatt csak baráti összejöveteleken voltam csak utána voltam jobban bulizni de akkor egyből beleugrottam a mélyvízbe.
"Fogd a Barbie babát és játsszál vele!
Buli? Pia? Drog? Szex? Ezekre vágysz???"
"mivel a bulizás nagy részben szól az alkoholizálásról, kétlem h 16 éves szinten vagy, ha ezt erőlteted...
tényleg annyira fejlett az agyad h úgy érzed részegen kell fetrengj hétvégente?te jó ég!"
Itt írták. De amúgy minden egyébben egyet értek veled előző :)
23/N
normális, komoly szórakozóhelyre nem engednek be 18 alatt, legalábbis itt bp-en mindenkitől elkérik a személyit, hacsak nem néz ki legalább 50 évesnek. :)
ne akarj te még bulizni, nem neked való, és talán nem is éreznéd jól magad, max menőznél a hasonló agyi szinten lévő barátnőidnek, h te már jártál szórakozóhelyen.
ahova meg beengednek, oda ne akarj menni, mert a színvonalban biztosan csalódnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!