Ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
Már nagyon ki vagyok attól akadva, hogy nekem anyum beleszól az életünkbe és nem hagy minket békén. Jövőre lesz az esküvőnk, ő már mindent kritizált, amit csak mutattam neki, a ruhát, a tortát, a gyűrűt és a párom öltönyét. Hiába mondom neki, hogy nekem más tetszik, olyan ruhát szeretnék, amiben jól érzem magam. Elmondja avéleményét, de közben érzem rajta, hogy elvárja, hogy úgy csináljuk, ahogy ő akarja. Mi mondtuk neki, hogy ez a mi esküvőnk lesz, mi máshogy szeretnénk, hogy hagyja, hogy mi döntsünk mindenről. Párom szülei szerencsére mindent ránk bíznak, csak tanácsot adnak, de nem akarnak beleszólni, mivel a mi nagy napunk lesz. Próbáltam ezt anyumnk finoman is atudtára adni, de mintha meg sem hallaná, hogy mi máshogy szeretnénk. Ti mit tennétek? Már ott tartunk, hogy akkor a tudtuk nélkül más dolgokat foglalunk le és bejelentjük, hogy ez van és kész. Emiatt mostanság gyakran vagyunk idegesek és feszültek a párommal, főleg én és nagyon nem szeretném, ha erre így rámennne a kapcsolatunk a családom hülyeségei miatt. Sajnos nagyon nehéz...2013. szept. 26. 12:41
1/4 anonim 

válasza:

Semmiben nem kötnék kompromisszumot. Ettől a ponttól kezdve a ti családotok egy külön kör. Meg kell vívni a harcokat azért, hogy ez így is maradjon. Továbbra sem kérnék tőle segítséget és véleményt sem. Az én anyukám is ilyen volt, ezért semmit (!) nem meséltem neki, kaptak egy meghívót egy eseményre időponttal, hogy hol és hánykor kell ott lenni.Ennyi. Ne hagyd magad!!! Utólag bánnád, ha nem állnál ki magatokért!
2/4 A kérdező kommentje:
Igazából összeveszni sem akarok vele, de félek ez lesz belőle,mert nagyon nem ért meg minket. :( Pedig ez most tényleg nem róla szól, ő is volt menyasszony, de ez most az én nagy napom lesz.
2013. szept. 26. 12:45
3/4 anonim 

válasza:

Hát ha erre rámegy a kapcsolatotok, az már tényleg gáz... Anyut kizárni a szervezésből, az örömanya úgyis biodíszlet a processzben, aztán olyan ruhában, olyan gyűrűvel és olyan tortát vágva esküdni amilyen nektek tetszik.
4/4 anonim 

válasza:

Nem kell finoman a tudtára adni, csak határozottan megmondani. Ha kérdez valamit akkor mond hogy "ne haragudj, nem akarok veszekedni, úgyis úgy lesz ahogy mi szeretnénk, majd aznap meglátod".
Együtt éltek? Ő fizeti az esküvőt?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!