Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mit tennétek, ha a féltestv...

Ti mit tennétek, ha a féltestvéretek (22) megerőszakolná az unokatestvéreteket (19)?

Figyelt kérdés
2013. szept. 25. 22:55
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem valaki kapta el, a saját rokona aki a testvéred.
2013. szept. 25. 23:12
 12/26 A kérdező kommentje:
De csak féltestvérem, és elég hülyék ezek ketten, volt hogy megszöktek otthonról amikor a kapcsolatuk kitudódott, és a híd alatt főzték maguknak a heroint evőkanállal...
2013. szept. 25. 23:13
 13/26 anonim ***** válasza:
60%
Ha együtt jártak akkor hol az erőszak? Kokain az drága, heroinista nem szokik le simán. Vetítesz?
2013. szept. 25. 23:15
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez tényleg így volt és nem csak az unokatestvér találta ki mert megutálta vagy bosszút állna akkor én nem hogy feljelenteném, de meg is verném.

Nálunk ilyen nem volt a családban és nem is lesz legalább is remélem. Bár van egy unokahúgom akinek van egy mostoha testvére és állítólag megerőszakolta őt de olyan rosszul adta be hogy senki sem hitt neki és a feljelentéshez sem ragaszkodott, amikor a szülei feljelentették akkor a lányt is kikérdezték a rendőrök mivel már elmúlt 18 így hivatalosan neki is meg kellett volna erősítenie valami ilyesmi és akkor vallotta be hogy csak hazudott mert igaz hogy lefeküdtek de ő is akarta a dolgot és csak egyszeri volt és azért vallotta be mert egyrészt nem akarta hogy ártatlanul lecsukják a mostoha tesóját, plusz ha kiderült volna a hazugsága akkor ő szívja meg a legjobban.

Ez becsületes dologvolt tőle bár egy hatalmas bocsánat kérést vártunk volna el tőle amit persze nem tett meg, de már elfelejtettük a dolgot nagyjából. De ha valóban megtörtént volna a dolog mert az unokahúgom a szívem csücske kb én nagyon jóba vagyok vele mint két legjobb barát, sokat segített nekem csajozásba is, meg kb mindenbe, ha neki valaki bajt okoz még a mostani párjának is megmondtam ha gond lesz én leszek az első vagy a második aki agyonveri. Ha bárki megerőszakolná mégha a testvérem is ami kizárt mert csak lány tesóim vannak tuti agyonverném az illetőt.

2013. szept. 25. 23:15
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

kezd kamuba torkollani a kérdés.

Itt hitelét is vesztette a dolog.

2013. szept. 25. 23:17
 16/26 A kérdező kommentje:
Tizennégyesnek mondanám, hogy a kokainos dolog 2007-2010 között zajlott, megszerezte a lány rá a pénzt valahogy mindig, de aztán leállt róla. Herkázni csak a Sanyival kezdett el kb. fél éve, és most egy hónapja léptek le otthonról, azóta is csöveznek. Az erőszak részleteibe nem mennék bele, de két (legyünk őszinték) narkós csövestől minden kitellik.
2013. szept. 25. 23:19
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem mindegy mit csinálnak? Ez a legapróbb gond az életükben. Miért teszel fel élő halottakról kérdést? Semmit nem kell tenni, együtt élnek.
2013. szept. 25. 23:21
 18/26 A kérdező kommentje:
Élőhalott ? Ezek az emberek a rokonaim, és én szeretem mindkettőt. Lehet hogy kicsit távoliak, lehet hogy kicsit hülyék, de attól rokonok. Nem b_szhatok ki egyikkel sem, mert ha bevamzerolom a tesómat akkor Ő megy börtönbe és ott megölik/megerőszakolják esetleg a kettőt valahogy egyszerre, viszont ha kussolok akkor meg az Izával mit kezdjek...
2013. szept. 25. 23:23
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

8-as válaszoló vagyok és szépen lepontoztatok, amit nem értek.

Nem tehetek feljelentést egy olyan ügyben, amiben sem érintett fél, sem szemtanú nem vagyok. Nem értem mi ebben olyan megbotránkoztató. A kérdező is teljesen hiába jelentgetne fel bárkit is. A lánynak ezt meg kell erősítenie. Nyilván ha a lány nem akarja feljelenteni, mert nem volt erőszak, akkor a kérdező feljelentése sem ér semmit. Komolyan mondom.. Olyan okos itt mindenki. Persze két drogos kefélt, jelentsük fel őket, naná.

2013. szept. 25. 23:23
 20/26 anonim válasza:
62%

Ha az én unakatesómmal tennék ezt akkor azt tenném amit az elsők írtak :D De azok egytől egyig normálisak.

Viszont ha a te szituációd állna fel miszerint két tróger drogosról van szó, szerintem nem nagyon foglalkoztatna a dolog.

2013. szept. 26. 00:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!