Mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Az orvosom azt mondta, hogy mivel hátrahajló méhem van ezért valószínűleg soha nem lehet gyerekem, ezért nem védekezünk a párommal. Most úgy néz ki, hogy mégis terhes vagyok, de rossz anyagi helyzetünk miatt nem lenne jó megtartanom a gyereket. Persze nem akarom elvetetni de nem tudom mit tegyek. Mondjuk a szükséges dolgokat meg tudnánk neki venni de... Mit tegyek?2013. szept. 25. 19:58
1/3 anonim válasza:
Szerintem ezt nem velünk, hanem a pároddal kellene megbeszélned.
2/3 anonim 

válasza:

Én komolyan nem értem. Ma már az orvosok tényleg ennyire hülyék???Vagy te értetted félre az orvost?
A nővéremnek is hátrahajló méhe van, nem is kicsit, és mégis 4 gyermek anyja. Sok embert ismerek akiknek szintén ez a gondjuk és a legtöbb mind többgyerekes anyuka..
Végül is mi a kérdés? Terhes vagy, nem akarod elvetetni. Akkor ne vetesd el, hanem neveljétek fel a kicsit. Ha a szükséges dolgok megvannak akkor jó. Amíg kicsi a gyerek addig lehet a férjednek és neked is újabb szakmát tanulni, és törekedni arra hogy anyagilag stabilabbak legyetek.
3/3 anonim 

válasza:

A hátrahajló méh csak neheziti a teherbeesést,de ennyi,gyereked bőven lehet.
Nekem is hátrahajló,az első nehezen is jött össze,2 évet vártunk rá, a másodikra 1 évet.Többet nem akarunk,így védekezünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!