Miért utál mindenki?

Figyelt kérdés
Az anyám az őrületbe kerget. Egyszerűen utál! :( Amikor anya terhes volt, azt mondták, hogy kisfiú leszek. Anya pont fiút szeretett volna. De megszülettem, és lány lettem!:/ Anyám gondolom nagyot csalódott. De később született egy öcsém... Ez a bajom. Neki mindene megvan, nekem meg szinte semmi. :/ Minden napos a veszekedés, anya és apa nem jönnek ki jól. Néha már szinte öngyilkos szeretnék lenni... 13 évesen... Csak egy valaki miatt élek.:/ A legjobb barátom, aki egy 13 éves fiú. Sokszor vagyok náluk, addig sem kell otthon lennem. Nagyon jófej meg minden:) Nagyon szeretem:) A suliban meg mindenki piszkál engem. De ő persze kiáll mellettem.:) De hiába, mert a többieknek van igaza... Elég fejlett vagyok, és még nem hordok topot sem. Pedig már 75B-s melltartó kellene. És mindenki azt mondja hogy örökbe fogadtak,ami nem is igaz. Bár néha én is azt hiszem:/ Egyszóval egy ember kivételével mindenki utál:/ Miért?

2013. szept. 23. 18:50
1 2 3
 11/21 Weke Daka válasza:

A válaszolóknak írom, hogy egyelőre úgy tűnik, a kérdezőnek nagyobb gond, hogy úgy érzi, mindenki utálja, és nem az a fő baja, hogy piszkálják. úgy érzi anyukája is utálja, és nem piszkálja.

ha az etnikum tagjai csak a verésből és a pofánvágásból tanulnak, akkor bizonyos esetekben pofán kell vágni, de a többségi magyarok esetében nem a pofánverés a célravezető megoldás.

2013. szept. 23. 21:10
 12/21 anonim ***** válasza:
Többségnél nem, de ha elengedi a füle mellett a sértéseket az se biztos, hogy jó megoldás. Már gimibe jártunk amikor volt egy nagyon aranyos lány, akit a "menő" csajok mindig piszkáltak. Én csak az első évet jártam velük, aztán másik iskolába jártam. Később találkoztam a lánnyal, aki majdnem sírva mondta, hogy azok a lányok tönkretették a diákéveit. Volt hogy az utcán is ordibáltak utána, az iskolában is sokat bántották fizikailag is. Persze ő ráhagyta, nem törődött velük. És még valami, állítása szerint, csak én voltam aki kiállt érte. A további három évben végignézték a többiek ahogy őt megalázták. És persze a tanárok is.
2013. szept. 23. 21:24
 13/21 anonim ***** válasza:
Az pedig hogy az édesanyja utálja szerintem erőstúlzás. Mindenki átesik ezen az időszakon. Hogy nem akar neki melltartót venni? Szerintem ez azzal magyarázható, hogy az anyuka magának sem meri bevallani, hogy a kislánya kezd felnőni.
2013. szept. 23. 21:27
 14/21 Weke Daka válasza:

13: nem esik át mindenki ezen az időszakon.

az meg, hogy anyuka nem akar a lányának melltartót venni, legyen, mert nem veszi észre, hogy a lány már nőiesedik? Ugyan már! Ennyivel el van intézve? legyen anyuka baja, ne a lányé. ha ő nem vesz, majd vesz apuci. milyen szülők ezek? vagy csak nem szólt nekik senki?

2013. szept. 23. 21:38
 15/21 anonim ***** válasza:
Csak olvasd el mennyi ilyen kérdés van még. Kamaszok teszik fel őket, akik szerint a családjuk nem szereti őket. Jó, lehet nem mindenki esik át ezen de majdnem. Nem védem a szülőket, de a kérdező is mondhatná az anyukájának, hogy mire lenne szüksége, ha az magától nem látja be. Végső esetben ha az anyuka hajthatatlan marad összespórol 500-600 forintot és elmegy egy kínai boltba venni egy melltartót. Jobbat nem tudok. Toppot lehet venni a turkálókban is, "fillérekért". Két kakaós csiga árán megveszi, otthon jó meleg vízzel kimossa, kivasalja meg nem mondják róla, hogy honnan van.
2013. szept. 23. 21:50
 16/21 Weke Daka válasza:
65%

kedves 15-ös! Ha nem vetted volna észre: a kérdező fő problémája az, hogy úgy érzi, mindenki utálja, beleértve az anyja is. ezen nem mindenki megy keresztül. ez nem természetes, csak korral járó jelenség, amit az embernek csak ki kell nőnie. a legtöbb ember nem érzi úgy, hogy mindenki utálja. ki kéne derítenie, hogy ténylég úgy van-e, vagy csak ő hiszi. ezt kérdezéssel, beszélgetésekkel teheti meg.

a másik dolog, hogy nincs melltartója. KÉRJEN!

ha nem kap, valóban vegyen. talán zsebpénzből is telik rá.

2013. szept. 23. 22:13
 17/21 anonim ***** válasza:

Kedves Weke Daka!

Igazad van, hogy meg kellene beszélni a problémát a szülővel. Talán a kérdező is belátja, hogy néma gyereknek anyja sem érti a szavát. Az emberi kapcsolatok alapja a kommunikáció.

2013. szept. 23. 22:23
 18/21 Weke Daka válasza:
76%

Kedves 17-es=15-ös stb. :) !

Jól mondod, először is kommunikálnia kellene az emberekkel, elsősorban a családjával. Lehet, hogy kiderülne, hogy sokkal kevesebben utálják és többen szeretik, mint amennyit gondol.

Részletesebben leírtam a válaszom a 7-esben. Remélem a lány is elolvassa, ha már mi ennyi időt fordítottunk rá :)

üdv. Weke

2013. szept. 23. 22:31
 19/21 anonim ***** válasza:
Jó lenne ha megfogadná :) Mindenesetre szépen bemutattuk, hogy tudja két ember megbeszélni a dolgokat. Szép estét :)
2013. szept. 23. 22:38
 20/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:) Mindenkiét elolvastam:) Csak az a baj, hogy én egy nagyon kis faluban élek, csak 2 bolt van (mindkettő élelmiszerbolt) és nem tudok venni melltartót, se semmit. És sokan írtátok, hogy beszéljek anyával. De vele egyszerűen nem lehet... Ha pl. megkérdezi, hogy kész van-e a leckém, mondom hogy még nincs. Erre ő azt mondja hogy siessek, mert van más dolgom is. És ha valami olyat mondok, ami neki nem tetszik mindjárt elkezd kiabálni. (ha azt mondom hogy nem tudom a leckét, már kiabál)
2013. szept. 24. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!