Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyi gyerektartást kell...

Mennyi gyerektartást kell fizessek kb?

Figyelt kérdés
Üdv.Az a helyzet, hogy én kint vagyok ideiglenesen Ausztriába ( szezonmunka ) a volt párom meg Magyarországon, és született 3 hónapja egy kislányunk, nos nem tudtunk meg egyezni a gyerektartásban, beadott a bíróságnak egy kérvényt hogy ő neki ez meg az a sóhaja ... nos én úgy tudom hogy a fizetés 20-25 %-át vonják gyerektartásnak, node én külföldön melózok, és azt olvastam hogy pl én kint asztalos ként melózok, akkor a bíróságon a magyar országi asztalos fizetéséből kalkulálják azt a 20-25 %-ot. Szerintetek ??
2013. szept. 20. 18:41
 1/4 anonim ***** válasza:
83%
A magyarországi fizetésből fogják. De ha a kintit adnád a gyereknek az neked nagy érvágás lenne? A gyerekednek adod nem az exednek.
2013. szept. 20. 18:45
 2/4 anonim ***** válasza:
83%

Igen agy van. Ha asztalosként dolgozólakkor a magyar asztalos bér alapján ítélnek.

De legjobb lenne a közös megegyezés.

2013. szept. 20. 18:45
 3/4 anonim válasza:
0%
sztem meg zsugori vagy mert nem kell fizetned babysittert meg semmijet... szégyen
2013. szept. 20. 21:30
 4/4 A kérdező kommentje:
ez az első, meg a harmadik kommentnek szól, nem nem vagyok zsugori, a lányomnak mindent !!! csakhogy amit most is amit a gyerek után kap segélyt, póthajra költi, meg mükörmösre meg stb... én mondtam neki hogy megveszek mindent a kislányomnak, ami egy hónapra kell, + még veszek neki dolgokat !!!! de az ö kezébe nem fogok pénzt adni, hogy elbassza a szarságaira .... ez nem tetszett neki, és bírosághoz fordult
2013. szept. 21. 01:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!