Beatrix 1979 kérdése:
Mit tegyek,? Egy prosti ne lebzseljen a gyermekem körül
Figyelt kérdés
A lényeg nagyjából:Van egy nyomi ex férj,aki összejött egy nővel és utólag kiderült,hogy prosti.Ráadásul a kisfiam asztmás és a volt férj szerint az semmi,csak köhög a gyerek,nem kell vele törődni és a pumpa sem kell amíg csak a boltba leszaladnak.Igazi felelősség tudatos apa.Na ,én a fiam egy prosti mellé tuti nem engedem,ki tudja mit kap el.Ti mit csinálnátok?Mit tegyek?2013. szept. 20. 17:40
1/26 anonim 

válasza:

Jobb apát választok a gyerekemnek, nem egy nyomit a te szavaiddal élve.
2/26 anonim 

válasza:

Mondjuk helyreraknám a saját házam tájékát,aztán kopogtatnék a bíróságon,hogy kizárólagos szüli felügyeleti jogot akarok??
3/26 A kérdező kommentje:
Van egy barátom és nagyon szereti a fiam őt meg fordítva,de a nyominak is van láthatási joga,bár bírósági ítélet nincs róla,de jó lenne ha eltűnne az életünkből.Nem is nagyon érdekli a gyerek,csak néha eszébe jut és szegényt jól felbolygatja.El kéne tiltatni,de kevés az ok rá,pedig van .Ez ilyen ország
2013. szept. 20. 17:47
5/26 acelsziv 

válasza:

És amikor ez a nyomi téged tologatott, akkor hol volt az a fene jó ítélőképességed és a józan eszed?
6/26 anonim 

válasza:

A gyereked 50%-ban nyomi génjeit örökölte ám :)
7/26 A kérdező kommentje:
Amikor engem tologatott akkor nem volt egy prostija és akkor nem tudtam,hogy ennyire felelősség teljes apa lesz.Ha hülyeséget írsz csak,akkor kímélj meg tőle,de ha ilyen okos vagyok,akkor te tudod előre biztos,hogy mi fog történni 5 év múlva veled vagy a kapcsolatban a párod homlokára van írva,hogy selejt.Amúgy nem éltem vele együtt amikor terhes lettem,nem tudtam igazából milyen ember a fiam nem örökölt szerencsére nyomi géneket
2013. szept. 20. 17:59
8/26 acelsziv 

válasza:

Faja. Szóval fingod nem volt róla miféle ember, de azért felcsináltattad magad vele. Hát te is éppolyan nyomi vagy, mint ő. Így sajna a fiad 100% -ban nyomi géneket örökölt. Talán annak a prostinak is több esze és ítélőképessége van.
9/26 anonim 

válasza:

"Amúgy nem éltem vele együtt amikor terhes lettem,nem tudtam igazából milyen ember"
Nanana! Nem az a te bajod, hogy nem tudtad, milyen lesz a jövőben, hanem arról se volt fogalmad sem, hogy milyen a jelenben, úgy általánosságban. Azért az emberek nagy része meg tudja állapítani, hogy a tahó, akivel együtt él, a büdös életben nem lesz felelősségteljes apa, milyen kár, hogy teherbeestél, mielőtt ez kiderült volna. Ígyis-úgyis a gyerek szív. Ingyen óvszert mindenkinek!
10/26 A kérdező kommentje:
Akkor hogy jól aludj:orvosilag igazolt,hogy nem lehet babám,mert méh rendellenességem van,ami azt jelenti,nem tudok kihordani egy gyereket.Az exxel lefeküdtem párszor és 3 hó után kisbabás lettem.Úgy voltam vele,hogy megpróbálom ,hátha nem vetélek el.8 hónapot feküdtem kórházba a terhesség miatt,mert veszélyeztettet voltam.A bab és az én életem is többször veszélyben volt.Na így szültem neki gyereket,
2013. szept. 20. 18:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!