Mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
Van egy ismerős pár,akinek van 2 gyereke.Anyuka GYESt kap,apuka nem dolgozik,és nem is akar,szoc.segélyt kap. A kisebbik gyermek elég beteges,tegnap is kórházba került,de anyuka nem maradt ott vele,mondván neki nincs arra pénze,hogy a napi kajáját megoldja és nem is mennek a gyerek után látogatni,mert jó helyen van!:O Hát nem tudom,de nekem elég furcsa,mert egy 22 hónapos gyereknek csak hiányzik az anyja,én nem tudnám ott hagyni csak úgy. Talán apuka dolgozhatna és nem kellene a napi pia,cigi neki,hanem a 2 gyereket nézné.2013. szept. 20. 09:21
11/13 A kérdező kommentje:
Anyum nem mer a gyámügynek szólni,mert sajnos csak aki ezeket védi az van kutyára vigyázó ember,ha ő vhova elmegy,és ő lenne a rossz.
2013. szept. 20. 13:27
12/13 A kérdező kommentje:
A kisgyerek tegnap került kórházba,de még telefonon se fognak érdeklődni hétfőig,mondván minek. És amíg haza nem jöhet el se mennek érte,mert minek.
Nincs pénz,drága.
Ja de cici,piára van minden nap! Hogy agyon ütném az ilyet!
2013. szept. 20. 15:24
13/13 A kérdező kommentje:
A kórház ráripakodott a szülőkre,mikor érdeklődtek a gyerek után.
Hogy azonnal vki feküdjön be a gyerekhez.
Mert lázas,nem lehet vele bírni.
Sír mindig.
Nem anyuka megy ám.
A nagymama.
2013. szept. 23. 16:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!