Hany evesen koltoztel el, es mennyi penzbol? Szerinted egy 25nm-es garzont fent lehet tartani egyedul?
En 24 vagyok, lany. 2 eve mehetnekem van de eddig nem mertem bevallalni. Most kivettem egy pici garzont, de szorongok, hogy nem tudom majd fenntartani ugy, hogy egeszseges es boldog maradjak benne.
Ez alatt egyreszt azt ertem, hogy en nem birok parizsis zsemlen elni, allergiaim vannak es sajnos nem olcso nekem a bevasarlas. 35ezret szamoltam etelre, ez mennyire realis? Soha nem vasaroltam magamra..
Sokszor bepanikolok h ezt megse kellett vna, de ugy erzem itt az ideje. Ti hany evesen koltoztetek el? Egyedul? Es havi mennyibol lehet kenyelmesen ellenni ha 70 a lakas mindenestul?
Én 20 évesen menekültem otthonról. Dolgoztam, így kezdésként csak szobát béreltem. Később 1 szobás lakást béreltem ki. A kezdeti hónapokban míg rá nem álltam arra hogy a számlákat nekem kell fizetnem, míg rá nem álltam arra hogy a pénzemet okosan beosszam, volt hogy napokig párizsis zsömlén éltem.. De azóta szépen elvagyok. De sose bántam meg hogy fiatalon elhagytam a szülői házat..
Ja, pénzt azért nem írok, mert amikor én 20 évesen elköltöztem akkor még 20 ezret fizettem a szobáért, és 70 ezret kerestem..De ez jó pár éve volt már..
2 éve költöztem el, 0 keresettel.
Párom tart el azóta is, mert a szüleim kidobtak otthonról.
Csak alkalmi munkáim vannak, tavasszal befejezem a sulit akkor mindent visszafizetek a páromnak, az utolsó fillérig.
ha rendesen dolgozol, és a munkáltató is odaadja a fizud, akkor minden hónapban pont 0 ra kijössz.
ha nincs spórolt pénzed, és véletlen váratlan kiadás lesz, akkor vagy nagy bajban ha a szüleid nem támogatnak.
az biztos, hogy ha még csak most keresel melót, és úgy vettél ki albérletet a spórolt lovédból az bátorság volt.
pesten, ha nincs semmi hiteled, akkor egy ilyen lakást, és a saját megélhetésedet, kb 120-130 ezerből tudod finanszírozni.
ennyi kell min!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!