Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mikor engednek már haza a...

Blevi55555 kérdése:

Mikor engednek már haza a szüleim? Haza szeretnék menni.

Figyelt kérdés

Édesanyám február óra Németországban dolgozik. Próbáltam ellenkezni de végül csak ki kellett jönnöm nekem is. Már egy jó egy hónapja vagyok itt, a nyelvtudásomon van még mit csiszolni, de boldogulok ilyen téren. A probléma az, hogy minden vágyam az hogy hazamehessek a barátaimhoz és legfőbbképen a barátnőmhöz. Felvetettem azt az ötletet, hogy mi lenne ha akkor ha majd megtanulom teljesen a nyelvet (2-3 hónap) hazaengednek, de hallani sem akarnak róla. Haza szeretnék látogatni a barátnőm születésnapjára 4 napra, de azt sem engedik, mert 2 napot kellene az iskolából lógnom, ahol vendég diák vagyok egy évig és nem kell tanulnom, csak a németet. Mit tegyek? Nem telt el olyan nap vagy olyan óra, mióta itt vagyok, hogy haza ne akartam volna menni. Segítsetek valamit kérlek! nagyon szükségem lenne rá. Ha lehetséges mellőzzük az ilyen válaszokat hogy: majd megszokod, szar le a barátnődet, keress mást, keress barátokat, a szüleimnek igaza van hogy kirángattak, majdcsak jó lesz ha megismered jobban a "fantasztikus" német embereket. Ezek csak rontanák a helyzetemet, ezek a válaszadók nem érthetik hogy pontosan nekem most milyen rossz, nem tudhatják a legtöbbjük hogy milyen egy berendezetlen ház földjén aludni, fürdőkádban mosogatni. Válaszodat előre is köszönöm! Szép napot mindenkinek! (szebbet mint az enyém)

17/F (ezzel együtt 2 évem van még érettségi előtt)

2013. szept. 14. 10:31
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Na akkor válaszolnék a 2-vel előző válaszadónak (,,Milyen válaszra számítasz?")

Kérlek szépen ilyenre!!!!!

Köszönöm az utolsó válaszadónak!

2013. szept. 14. 11:39
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem tudnátok megegyezni abban, hogy milyen időközönként mész haza Mo.-ra? Mondjuk havonta egyszer pár napra? Amúgy meg ha időben foglaltok jegyeket, úgy azért nem olyan drága.
2013. szept. 14. 13:23
 13/16 anonim válasza:

11:32-es vagyok.

szívesen és amúgy én is éltem távkapcsolatban,amíg kint dolgoztam. ha akarsz beszélgetni róla vagy kérdésed van írj privit!

2013. szept. 14. 13:29
 14/16 anonim ***** válasza:

Most én is távkapcsolatban élek, 44 napja nem láttuk egymást a barátommal. Szívás, megértem, hogy milyen rossz neked.

Ha Magyarországon akarsz egyetemre menni, meg tudod tenni. Mondjuk úgy necces, ha csak németből érettségizel. De ha mellé tudod tanulni a magyart, matekot és törit, az érettségi vizsgát leteheted itt és felvételizhetsz arra az egyetemre, amelyikre szeretnél. Ez nehéz, mert például a vizsgák időszakára Magyarországra kell utaznod, és azt finanszírozni kell. A jó hír, hogy van addig majdnem 2 éved. Ha az iskola mellett most még dolgozol is, két év alatt félre tudsz tenni annyit, hogy ha felvesznek az egyetemre, ki tudj venni egy társbérletet és eltartani magad, amíg az egyetem mellé szintén munkát nem találsz.

Hogy a kapcsolatoddal mi lesz addig? - Azt nem tudom. Ha dolgozol, néhány havonta haza tudsz utazni és meglátogatni a barátnődet, de kérdéses, hogy kibírjátok-e ezt így, két éven keresztül.

2013. szept. 14. 14:40
 15/16 anonim ***** válasza:

Baratnöd nem jönne utanad szivesen?

Nenetorszagban is lehetnetek együtt es tervezhettek tovabb.

2013. szept. 15. 13:36
 16/16 anonim ***** válasza:
Már volt ilyen kérdésed...
2013. szept. 20. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!