A volt férjem új barátnője féltékeny a közös gyermekünkre?
lényegi információkat hagytál ki:
hány éves a lányod?
Az új barátnővel apa mióta nyomul?
Mióta vagytok külön az apával?
pff... beszélj apával...
De szerintem, csak a kislány tudja ezt majd megoldani mikor akkora lesz, hogy az apját és a barátnőjét is elhajtja...
Az nem normális dolog, hogy utálom az exnőt és nem adok a gyerekének enni!
Apját meg szájjon veretném mert tudja, hogy nem normális a dolog! és ezt a gondolatom azzal támasztja alá, hogy megtiltja lányotoknak, hogy elmesélje mi volt ott!
Azért az, hogy nem ad neki enni...Durva!
Nincs erre valami törvény, hogy veszélyezteti a gyereket, és ezért a láthatást korlátozni lehetne???
Én kérdeztem az életkort. Az együtt elalvásból már valóban lassan kezd kinőni a lányod. Az, hogy születésétől így volt, egy dolog, de valamikor el kell kezdeni a leválást, egy ennyi idős gyereknek bőven el kell tudni aludni egy jóéjtpuszi után egyedül is.
Az, hogy kifejezetten nem adni neki enni az új nő, már sokkal nagyobb probléma. Egy kiskamasznál azt mondanám, hogy egy szendvicset maga is meg tud csinálni, de egy hatéves gyerektől, főleg egy "idegen" konyhában ez biztosan nem várható el.
A fentiek miatt én kérnék az apukától egy kettesben való megbeszélést, és elmondanám az aggályaimat. Az olyan részeket hagyd ki, bármennyire is nehéz, hogy mit gondolsz a nőről, vagy hogy a barátnőd volt, csak a gyerekről beszéljetek, így az apuka is jobban meggyőzhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!