Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A volt férjem új barátnője...

Nikolett4565 kérdése:

A volt férjem új barátnője féltékeny a közös gyermekünkre?

Figyelt kérdés
Kéthetente hétvégén van a lányom az apjánál, ahonnan minden egyes alkalommal letörten, fáradtan, rossz kedvűen jön haza. Szoktam kérdezgetni a lányomat, h mi újság, mit csináltak, stb.. Néha mesél, de legtöbbször nem! Egyszer véletlenül kibökte a gyerek, hogy az apja ráparancsolt, hogy semmit nem mondhat el nekem, ami ott történik. A lányom fél, tart nagyon az apjától. Újabban derülnek ki olyan dolgok, hogy az apa új barátnője sok mindent megtilt a lányomnak, ami egyébként normális lenne, az apa- lánya kapcsolatba is beleszól, pl. nem engedi, h az apa a lányom szobájába legyen addig amíg a lányom el nem alszik(pedig a lányom ezt szokta meg,születése óta így működik). Ha az apa dolgozik, és az új barátnő vigyáz a lányomra, nem ad neki enni. Az új barátnő annyira magáénak akarja tudni az apát, és mivel engem,-mint volt feleség-szívből gyűlöl, azt gondolom, hogy a lányomat soha nem fogja elfogadni! Tudom, hogy az apának kéne ez ellen tenni,de sajnos az apa ezt hagyja, teljesen elvakult a barátnőjével szemben. Tehetek e valamit, hogy ez az állapot ne romoljon tovább, ne fordítsa az apát a lánya ellen?

2013. szept. 10. 09:34
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Beszélni kell az apaval.
2013. szept. 10. 09:42
 2/10 anonim ***** válasza:
66%

lényegi információkat hagytál ki:

hány éves a lányod?

Az új barátnővel apa mióta nyomul?

Mióta vagytok külön az apával?

2013. szept. 10. 09:45
 3/10 anonim ***** válasza:
92%

pff... beszélj apával...

De szerintem, csak a kislány tudja ezt majd megoldani mikor akkora lesz, hogy az apját és a barátnőjét is elhajtja...

Az nem normális dolog, hogy utálom az exnőt és nem adok a gyerekének enni!

Apját meg szájjon veretném mert tudja, hogy nem normális a dolog! és ezt a gondolatom azzal támasztja alá, hogy megtiltja lányotoknak, hogy elmesélje mi volt ott!

2013. szept. 10. 10:55
 4/10 anonim ***** válasza:
76%

Azért az, hogy nem ad neki enni...Durva!

Nincs erre valami törvény, hogy veszélyezteti a gyereket, és ezért a láthatást korlátozni lehetne???

2013. szept. 10. 11:33
 5/10 anonim ***** válasza:
Nagyon fontos információ lenne, hogy mennyi idős a gyerek? Ha 3 éves, akkor nagyon szomorú, ha 13, akkor kicsit más a helyzet. Szóval mielőtt én véleményt írnék, azért ezt az információt megvárnám.
2013. szept. 10. 12:16
 6/10 móniprof ***** válasza:
Tehetsz ellene. Beszélj az apával persze higgadtan, próbálj az új párjával inkább barátkozni mint ellenségeskedni.Fontos,hogy ne maradjon így a helyzet,mert a rossz döntésnek a kislány lesz az áldozata pedig ő nem így akarta.
2013. szept. 10. 20:26
 7/10 A kérdező kommentje:
A kislányom 6 éves, az új nő pedig kb. másfél éve van az apával! Próbáltam az apával beszélni, es ott járunk, h már nem is köszönöm nekem, szóba se áll velem..
2013. szept. 11. 07:17
 8/10 A kérdező kommentje:
Ja! Gondolom az sem mellékes, h a új nő a barátnőm volt, úgy jött össze az apukával..
2013. szept. 11. 07:50
 9/10 anonim ***** válasza:
Akkor kérdezd meg kislányod, hogy szeretne-e csak az apjával találkozni vagy most inkább vele se? Ha az apjával akar, akkor Én elmennék a gyámügyre gyerekestől hogy mesélje el mik történnek és a láthatáson csak az Apa vehessen részt (akár kirendelt felügyelővel együtt!)
2013. szept. 11. 08:32
 10/10 anonim ***** válasza:

Én kérdeztem az életkort. Az együtt elalvásból már valóban lassan kezd kinőni a lányod. Az, hogy születésétől így volt, egy dolog, de valamikor el kell kezdeni a leválást, egy ennyi idős gyereknek bőven el kell tudni aludni egy jóéjtpuszi után egyedül is.

Az, hogy kifejezetten nem adni neki enni az új nő, már sokkal nagyobb probléma. Egy kiskamasznál azt mondanám, hogy egy szendvicset maga is meg tud csinálni, de egy hatéves gyerektől, főleg egy "idegen" konyhában ez biztosan nem várható el.

A fentiek miatt én kérnék az apukától egy kettesben való megbeszélést, és elmondanám az aggályaimat. Az olyan részeket hagyd ki, bármennyire is nehéz, hogy mit gondolsz a nőről, vagy hogy a barátnőd volt, csak a gyerekről beszéljetek, így az apuka is jobban meggyőzhető.

2013. szept. 11. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!