Miert van az, hogy ha van penzem akkor mindent magamnak kell venni?
Ha van zsebpenzem akkor szinte mindent abbol kell vennem. Ha megyunk bevasarolni az alap eteleket megveszik a szuleim, de ha mar leveszek a polcrol egy csokit akkor 'van penzed, vedd meg abbol' vagy, ha ugy dontok, hogy nem szendvicset szeretnek vinni suliba, hanem inkabb utkozbe bemennek a peksegbe akkor is a sajat penzembol kell megvennem. De, ha nincs penzem szo nelkul adnak ilyenekre. Az, hogy ruhakat, sminkcuccokat meg egyeb dolgokat a sajat penzembol kell megvennem azt teljesen megertem. (pont ilyenekre gyujtom mindig a penzt) de az, hogy minden mast...
szerintetek igaza van a szuleimnek?
15L
Nagyot változott a világ, az én időmben paprikás krumpli volt a vacsi egy hétre előre és semmi zsebpénz.
A szülőknek nem arányos a pénztárca tartalma és nevelési elve. Szerintem csak a felnőttségre akarnak nevelni, megtanuld mi a pénz értéke, hiszen nem mindig tőlük fogod kapni a 'zsebpénzt'.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!