Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miert van az, hogy ha van...

Miert van az, hogy ha van penzem akkor mindent magamnak kell venni?

Figyelt kérdés

Ha van zsebpenzem akkor szinte mindent abbol kell vennem. Ha megyunk bevasarolni az alap eteleket megveszik a szuleim, de ha mar leveszek a polcrol egy csokit akkor 'van penzed, vedd meg abbol' vagy, ha ugy dontok, hogy nem szendvicset szeretnek vinni suliba, hanem inkabb utkozbe bemennek a peksegbe akkor is a sajat penzembol kell megvennem. De, ha nincs penzem szo nelkul adnak ilyenekre. Az, hogy ruhakat, sminkcuccokat meg egyeb dolgokat a sajat penzembol kell megvennem azt teljesen megertem. (pont ilyenekre gyujtom mindig a penzt) de az, hogy minden mast...

szerintetek igaza van a szuleimnek?

15L

2013. szept. 8. 13:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nagyot változott a világ, az én időmben paprikás krumpli volt a vacsi egy hétre előre és semmi zsebpénz.

A szülőknek nem arányos a pénztárca tartalma és nevelési elve. Szerintem csak a felnőttségre akarnak nevelni, megtanuld mi a pénz értéke, hiszen nem mindig tőlük fogod kapni a 'zsebpénzt'.

2013. szept. 10. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!