Miert van az, hogy ha van penzem akkor mindent magamnak kell venni?
Ha van zsebpenzem akkor szinte mindent abbol kell vennem. Ha megyunk bevasarolni az alap eteleket megveszik a szuleim, de ha mar leveszek a polcrol egy csokit akkor 'van penzed, vedd meg abbol' vagy, ha ugy dontok, hogy nem szendvicset szeretnek vinni suliba, hanem inkabb utkozbe bemennek a peksegbe akkor is a sajat penzembol kell megvennem. De, ha nincs penzem szo nelkul adnak ilyenekre. Az, hogy ruhakat, sminkcuccokat meg egyeb dolgokat a sajat penzembol kell megvennem azt teljesen megertem. (pont ilyenekre gyujtom mindig a penzt) de az, hogy minden mast...
szerintetek igaza van a szuleimnek?
15L
akkor van igazuk,ha nagyon rosszul álltok anyagilag..-amúgy én sem tartom ezt normálisnak.
Ebben a korban még a ruháimat is a szüleim vették.nem is telt volna rá a pénzemből
Első! A zöld pacsira akartam kattintani, de néha meg-megugrik az egerem és a kékre ment! Bocs, 100%!!
Bocs az offért.
amikor 16 évesen dolgozni kezdtem, a fizetésem harmadát minden hónapban le kellett tegyem az asztalra! és nem azért, mert éheztünk, hanem hogy szokjam, hogy vannak rendszeres havi kötelező kiadások, és tanuljam meg beosztani a pénzt!
egyébként ezek a pénzek mentek a lakástakarékomba
Koszonom a valaszokat! Amit az elso irt az nem rossz otlet:)
amugy nem vagyunk gazdagok, de azert nem is ehezunk. Atlagos szinvonalon elunk.
amit az utolso irt az meg kicsit masabb. Azert itt nem egy fizetesrol van szo, hanem 5-10 ezer forintokrol, amiket ugy gyujtok ossze, hogy eladok regi ruhakat, vagy kapom nagyszuloktol/rokonoktol szulinapra, nevnapra stb.. Tehat nem hiszem, hogy ebbol nekem barmit is le kene tennem, hisz mar egy nadrag 3ezernel kezdodik a felsok/pulcsik is akorul vannak. Ruha az meg azert csak kell...tehat egyatalan nem folosleges dolgokra szorom el a penzt:)
Utolsó előtti:
oké akkor megveszi a csokit meg a péksütit, de akkor a ruhákat állják a szülők, hiszen úgymond ez a dolguk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!