Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nincs meg elégedve velem?

KnightBalazs kérdése:

Miért nincs meg elégedve velem?

Figyelt kérdés
Az anyukámmal kapcsolatban az az érzésem hogy soha nincs megelégedve tavaly a médiám 9.79 lett (a 10-böl). Ekkor azt mondta hogy sokkal nagyobb is lehetett volna és példákat hozott fel az osztályomból akiknek nagyobb volt . Tudom, hogy kiváló adottságaim vannak a tanulásra és könnyen lehetne 10-es a médiám de, mint azt már elmondtam neki ez egy cseppet se tenne boldoggá söt sajnálnám azt az idöt amit a tanulásra pocsékoltam persze ne értsetek félre vannak tudományok amiket egyszerüen imádok ilyen a történelem és a nyelvek a mateket erölteti rám amihez szintén nagyon jó fejem van de én inkább kosaraznék (aktivan kosarazok mindennap van edzésem) . Sokszor a személyiségemet nem fogadja el mert nagyon könnyen feldühödök és ordibálok vele sokszor nem ugy beszélek ahogy kéne ekkor azt mondja bezzeg a testvéred ( a testvérem sokkal csendesebb jófiubb tipus) én nem de mindenben amit a testvérem csinált jobban és én nem ugy csinálom közbeszól és kifejezi hogy bezzeg a testvéred ... Persze milioszór mondtam hogy engem igy fogadjon el és hogy én nem a testvérem vagyok és nem is akarok az lenni!

2013. szept. 7. 12:31
 1/3 A kérdező kommentje:
Az anyukámat nagyon hamar kihozom a a sodrából aval ha visszaordibálok persze feltételek nélkül szeretjük egymást. De mégis nagyon sokat veszekedünk.
2013. szept. 7. 12:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Ne fogd a személyiségedre! Az ember nem kiabál az anyjával. Csendesen is lehet beszélni.
2013. szept. 7. 13:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Röviden: bunkó vagy, ez nem érdem. Neveled meg magad.
2013. szept. 7. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!