Ti hány évesen költöztetek el otthonról? Miért döntöttetek úgy, hogy elhagyjátok a szülői házat?
Figyelt kérdés
2013. szept. 6. 19:22
11/24 anonim válasza:
18 évesen. Azért mert nem tudtam elviselni, hogy apám terrorizálja a családot. Azóta van egy szerető férjem, és egy 2 éves kisfiam:)
12/24 anonim válasza:
18. Odaköltöztem a barátomhoz. Egyetemre mentem, és egy kis településen laktam 30 km-re a várostól, ahova felvettek, a párom pedig ott lakott, saját lakása volt. Így egyszerűbb volt a suliba járás, mert 5 percre laktam tőle, otthonról pedig nagyon rossz volt a buszközlekedés.
13/24 Nádszálkisasszony válasza:
21 évesen, összeköltöztem a barátommal:)
14/24 anonim válasza:
24 évesen költöztem el, amikor felvettek mesterképzésre. Eleinte kollégista voltam, majd jött utánam a párom és béreltünk közösen egy kis lakást. Miután letudtam a mesterképzést, szinte azonnal sikerült elhelyezkednem (addig függtem a szüleimtől anyagilag). Azóta anyagilag is megtudunk állni a párommal a saját lábunkon, tudunk spórolni és még a családjainknak is segíteni egy picit, úgyhogy minden rendben. :)
15/24 zabmester válasza:
Először 19 évesen, munka miatt másik városba. Utána fél évvel vissza tudtam jönni, mert kaptam a szülővárosomban munkát, de aztán 21 évesen már végleg, ennek több oka is volt. Egyrészt családalapítás miatt (kicsi volt a hely, nem alkalmas egy akkora lakás három generációnak), másrészt nem is nagyon találtam már a helyem otthon, pedig mindig jó viszonyban voltam a szüleimmel. De akkor már nagyon eljött az ideje annak, hogy végleg külön menjünk. Ettől függetlenül gyakran találkozunk, és szinte naponta beszélünk telefonon, de azért szerintem huszonévesen már fontos az önálló életvitel.
16/24 anonim válasza:
Hivatalosan 21 évesen költöztem el, a vőlegényemmel közösen vett házunkba. Ennek már 3 éve, azóta a férjem! :)
17/24 anonim válasza:
18évesen azért, mert amit anyám meg nevelőapám eljátszott velem nap, mint nap, azt idegekkel nem lehetett bírni.
18/24 anonim válasza:
22 éves koromban kezdtem el dolgozni a fősuli után, majd azonnal össze is költöztem a barátommal, azóta is szépen éldegélünk, gyűjtünk a családi házra.
19/24 anonim válasza:
19 voltam, 140 km-re laktam az egyetemtől, úgyhogy akkor koliba.
20/24 anonim válasza:
24 évesen, amikor befejeztem az egyetemet, és elkezdtem dolgozni, alig vártam, hogy önálló legyek, és a magam ura, ha tehettem volna, már hamarabb eljövök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!