Elköltöztem a barátomhoz, a szüleik elváltak! Anyu nem adja oda a családim, apu meg nem fizeti 2hónapja a gyerektartásom és 200. 000ft-al jőn. Mit tehetek egyedül? 16L
Hát én nem úgy költöztem össze a Szerelmemmel, hogy nem volt semmim, és nem 16 éves voltam, mert bőven van különbség egy 16 és egy akár csak 20 éves között. És van bőven különbség aközött, ha valaki már felnőttként költözik össze a párjával, mind egy kislányként. Mert egy 16 éves kislány és kész...
Azért egy felnőtt nő nem feltétlen költözik vissza a szüleihez, netán szakít a párjával, mivel már képes jobb esetben megállni a saját lábán.
Nézd #67, a kérdésre adott válaszok első felében valóban véleményt nyilvánítottak és a kérdésre válaszoltak a válaszolók (köztük magam is), tán az #1-es választ kivéve...
Aztán volt egy éles váltás, és utána már a kérdező oltogatása folyt a kérdésre való válaszolás helyett...
A levezetésedből meg csak azt az apróságot felejted ki, hogy az emberek ugye különbözőek, a szülők is, meg a gyerekek is... te ugye így fogod fel, hogy "Mai fejjel már tudom mekkora kis köcsög voltam,és hálás vagyok azért,mert az anyám szigorúan fogott. " - de az láthatóan nem jut eszedbe, hogy más ember esetleg másként... SAJNOS nekem is olyan szülői házat dobott a sors például, ahol naponta hallottam a "most még nem érted, de majd ha felnősz, majd még hálás leszel érte" jóslatot, és hát meg kell mondjam, ez a jóslat nálam pl. nem jött be... nálad meg eszerint bejött... a kérdezőt meg nem ismerjük, sőt, a körülményeket is ismerjük, hogy akár közelítőleg is be tudjuk jósolni, melyik csoportba fog tartozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!