Elköltöztem a barátomhoz, a szüleik elváltak! Anyu nem adja oda a családim, apu meg nem fizeti 2hónapja a gyerektartásom és 200. 000ft-al jőn. Mit tehetek egyedül? 16L
Figyelt kérdés
2013. aug. 29. 14:49
41/69 anonim válasza:
Mégis ki a fene tartana el egy 16 éves gyereket aki nem dolgozik. Azért ehhez nem kell nagy logika.
43/69 anonim válasza:
És az mennyivel jobb? Számomra ugyan annyira szánalmas mintha a barátja szülei.
44/69 anonim válasza:
#43, és miért is? Szerintem tök természetes, hogy egy pár egyik tagja eltartja a másikat bizonyos élethelyzetekben, pl. ha tanul, ha munkanélküli épp, ha GYES-en van, stb... ettől emberpár az emberpár, azt gondolom. A szánalmas az az lenne, ha valaki hosszútávon az eltartottságra rendezkedne be...
45/69 anonim válasza:
Egy 16 éves nyilván hosszú távon eltartottságra rendezkedik be...
46/69 anonim válasza:
igen felnőtteknél de nem gyerekeknél. 16 évesen még minimum 2 évig tanul az érettségig. Tudod ki lenne az a hülye aki eltartja még minimum 2 év plusz sima érettségivel ugye kapkodni fognak érte a munkáltatók.
Mindennek eljön az ideje, nem kell siettetni a dolgokat.
47/69 anonim válasza:
#45, ja, 2 évig... vagy gondolod, hogy a 16 évesen az amcsi középosztálybeli nők életére rendezkednek be?
48/69 anonim válasza:
Maga az a tény is felháborít engem, hogy valaki 16 évesen költözik mások nyakára, (mindegy, hogy a barátjáéra vagy a szüleiére), de az, hogy ezt engedi az anyja, az egyenesen borzasztó! Nem is tudom, hogy hogyan képzeli az ilyen szülő.
49/69 anonim válasza:
Mi van??? És 2 év nem nagy idő? Utána lesz egy érettségije, hú, hát az aztán marha sokra elég...
50/69 anonim válasza:
nem biztos, hogy két éve van még a suliból...
ha tavaly kezdte a középiskolát, akkor simán betölthette már a 16 évet, és nem tanköteles már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!