Milyen feladatot lehet adni egy külön élő apának, hogy megmozduljon a gyereke miatt?
Még terhes voltam, amikor elváltunk.
Akkor megfogadta, hogy bármi áron bosszút áll. Gyerkőccel csak akkor találkozik, amikor kedve van. Hogy mire lenne szüksége a gyereknek nem foglalkozik, de feljelenteni eljár, hogy nem biztosítom a kapcsolattartást. Ott előadja, a szegény, szerencsétlen apukát, akitől el van tiltva a gyereke. Nekem annyit mondott a hivatal, hogy bizonyítsam be amit állítok ( rendszertelenül jön, amikor nincs a toppon a kicsi nem érdekli, enni-innivalót nem biztosít, szokásait nem veszi figyelembe...), mert az apuka mást mond.
Mielőtt bárki ítéletet mond, tudom, hogy sok hibám van ebben az egészben, de én azt hittem apa lesz, és fontos lesz neki a gyerekünk, de nem ezt tapasztalom. Ami fontos az "apának" az az ital és a szabadsága. Biztos érződik a leírtakban "ellenségeskedés", nem annak szánom (Éljen boldogan ahogy akar), sokkal inkább kétségbeesés.
A segítséget előre is köszönöm!
"Akkor megfogadta, hogy bármi áron bosszút áll."
Miért? Mit tettél ellene?
Nem eszik olyan forrón azt a kását. Mi az, hogy te bizonyítsd be, hogy nem jött az apuka. Inkább neki kéne bizonyítania, hogy te nem voltál hajlandó kiadni a gyereket.
Szabályoztátok a láthatást bírósági úton? Ha nem, akkor itt lenne az ideje. Ha igen, akkor esetleg kérd meg egy barátnődet/szomszédot/anyukád hogy a "láthatási" időpontban menjen át hozzád. Csináljátok ezt így jó pár alkalommal, és máris van tanúd arra, hogy apuka nem jelent meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!