Fél órája tudtam meg, hogy párom anyukája meghalt. Hogy vígasztajam meg a páromat? Ki van borúlva.
Figyelt kérdés
2013. aug. 27. 19:39
11/18 anonim válasza:
Tényleg a legjobb amit tehetsz, hogy átöleled, esetleg ha szereti simogatod a hátát, ha sírnia kell hagyd sírni, és ha azt mondja egyedül szeretne lenni, akkor hagyd magára kicsit. De legyél elérhető közelségben, hátha közben meg már túl sok lenne az egyedüllét neki.
12/18 A kérdező kommentje:
Most elaludt, annyira félek, hogy csinál magával éjszaka valamit, hogy elaludni sem merek, ráadásúl holnap dolgozom is.
2013. aug. 27. 20:27
13/18 anonim válasza:
Aludj te is, holnap könnyebb lesz neki is, az alvás gyógyító.
14/18 A kérdező kommentje:
Félek attól, hogy valami hülyeséget fog csinálni.
2013. aug. 27. 20:35
15/18 anonim válasza:
Ha rugalmas a munkahelyed, akkor maradj holnap otthon.
16/18 anonim válasza:
Van, aki úgy gyászol, hogy képtelen enni, én is ilyen vagyok. Ne erőltesd. Legyél mellette, ha lehet, holnap is. Részvétem.
17/L
17/18 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudok holnap itthon maradni vele, de megkérem anyut, hogy vigyázzon rá.
Köszönöm a válaszokat!
2013. aug. 27. 20:57
18/18 anonim válasza:
Ma délután vesztette el az anyját, nem évekkel ezelőtt. Teljesen normális ahogy viselkedik. Ezt nem lehet ilyen gyorsan megoldani, meg lenyugtatózni meg megetetni... Nem gondolod hogy kicsit túlságosan sürgeted a dolgokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!