Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Fél órája tudtam meg, hogy...

Fél órája tudtam meg, hogy párom anyukája meghalt. Hogy vígasztajam meg a páromat? Ki van borúlva.

Figyelt kérdés
2013. aug. 27. 19:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Tényleg a legjobb amit tehetsz, hogy átöleled, esetleg ha szereti simogatod a hátát, ha sírnia kell hagyd sírni, és ha azt mondja egyedül szeretne lenni, akkor hagyd magára kicsit. De legyél elérhető közelségben, hátha közben meg már túl sok lenne az egyedüllét neki.
2013. aug. 27. 20:19
 12/18 A kérdező kommentje:
Most elaludt, annyira félek, hogy csinál magával éjszaka valamit, hogy elaludni sem merek, ráadásúl holnap dolgozom is.
2013. aug. 27. 20:27
 13/18 anonim ***** válasza:
Aludj te is, holnap könnyebb lesz neki is, az alvás gyógyító.
2013. aug. 27. 20:30
 14/18 A kérdező kommentje:
Félek attól, hogy valami hülyeséget fog csinálni.
2013. aug. 27. 20:35
 15/18 anonim ***** válasza:
Ha rugalmas a munkahelyed, akkor maradj holnap otthon.
2013. aug. 27. 20:51
 16/18 anonim ***** válasza:

Van, aki úgy gyászol, hogy képtelen enni, én is ilyen vagyok. Ne erőltesd. Legyél mellette, ha lehet, holnap is. Részvétem.

17/L

2013. aug. 27. 20:53
 17/18 A kérdező kommentje:

Sajnos nem tudok holnap itthon maradni vele, de megkérem anyut, hogy vigyázzon rá.

Köszönöm a válaszokat!

2013. aug. 27. 20:57
 18/18 anonim ***** válasza:
54%
Ma délután vesztette el az anyját, nem évekkel ezelőtt. Teljesen normális ahogy viselkedik. Ezt nem lehet ilyen gyorsan megoldani, meg lenyugtatózni meg megetetni... Nem gondolod hogy kicsit túlságosan sürgeted a dolgokat?
2013. aug. 27. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!