Szerintetek mit tegyek? Van itt valaki akinek ugyanilyen az anyukaja? Lany/16eves
Nekem az apam volt ilyen, az anyam csak siman leszart... Engem se hallgatnak meg a mai napig se. Nekem EZ nem volt nagy problema, inkabb ott volt a gond, hogy semmire se adtak penzt. Rendes ruhaim se voltak, hogy iskolaba jarhassak. Testveremmel magunknak kellett varrni cuccokat, anyag-maradekbol.
A hütö mindig üres volt, friss kenyeret csak 2-3 naponta ettek. Vacsira csak fokhagymas piritos jutott margarinnal, de utanna az anyank mindig orditott, hogy "büdös kölkök, megint megzabaltatok a fokhagymat". Szoval nem volt parizer, felvagott, sajt, es meg a hagymat is sajnaltak tölünk. Telikabatot se vettek nekem, az osztalytarsam levetett, több eves dzsekijet vettem meg olcson, abban jartam suliba.
Karacsonyra csak 3 par zoknit kaptunk, ez nem vicc, ez igaz!
Jogositvanyt, nyaralast, sose fizettek, abszolut soha semmilyen ajandekot nem kaptam tölük, soha eletemben.
Ehhez kepest, most Ausztriaban lakom es jo dolgom van. 42/N
Nagyon sajnálom :S De nagyon örülök hogy jófelé hajlott az életed és legalább most mar normális eletet élsz:)
Nekem azért anyum nem ilyen megvesz nekem mindent amit szeretnek most is új telot kaptam meg tényleg amit kiejtek a számon azt teljesíti csak hat ez az idegbetegsége meg ez a kibírhatatlan természete nem jó. :S
Kérdező, mindig is ilyen volt anyukád? Én is hasonló cipőben járok, csak azért ennyire nem durva a helyzet nálunk, csak anyámhoz nem lehet normálisan szólni se, mert rögtön minden hülyeséget elkezd feltételezni, meg sajnáltatja magát, hogy őt senki sem szereti, meg ehhez hasonló teljesen értelemetlen dolgokat művel. Lassan már úgy vagyok vele, hogy inkább nem is szólok hozzá, inkább apummal beszélek meg mindent. Azért kérdezem csak, mert az én esetemben rgen ez nem volt így; nem tudom, hogy azért kezd ilyen lenni, mert jön a klimax meg öregszik (42 éves) vagy csak ahogy egyre nagyobb lettem, egyre inkább feltűntek ezek a dolgok, csak eddig nem vettem- észre őket... O.o
Egyébként próbáltál már alapból úgy közelíteni hozzá, hogy közölted vele, légyszives ne ordibálj, mert szeretnék veled valami fontos dolgot megbeszélni. - akkor is így reagál?
18/L egyébként :)
Nem volt ilyen kabe olyan 1-2 eve lett ilyen kibirhatattlan. Es igen probaltam mar kedvesen mondani neki hogy ne kiabaljon es mondani szeretnek neki valamit erre o ugy reagalt hogy pofa be nem erdekelnek a te problemaid van nekem eleg dolgom nincs idom a hulyesegeidre..
Es egyebkent az en anyum 38 eves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!