Mitol van ez? Mas is van igy?
Szuleim egyutt vannak,van 2 testverem,en vagyok a legidosebb.. Apumat kifejezetten birom. De nagyon. Mindenben egyetertunk. Ha mond valamit akaratlanul is jonak latom,en is ugy akarom csinalni. Teljesen felnezek ra. Ha mondjuk hazaer a munkabol es kimegy hatra barkacsolni mindig megyek vele,hogy tudjunk kozben beszelgetni. Mindenben ugyan az a velemenye mint nekem. Sokkal engedekenyebb is.
De ez anyura nem igaz. Teljesen mas mint en. Es annyira nem jovunk ki. Minden amit elmondtam aparol annak a teljes ellentete igaz anyura is.. Es egyszeruen nem birom anyat. Valamiert nem. Az ilyen "csajos dolokat" vagy egyedul oldom meg,vagy apaval beszelek roluk. Ha mondjuk nekem valami tetszik,az anyanak nem. Vagy forditva. Es tudom h nem szep,de sokszor anya mar az agyamra megy..Minden dolgomba beleszol. Leszolja a barataimat. Allandoan tudni akarja mit csinalok. De meg ha otthon vagyok fel szobaval arreb akkor is megkerdezi mit csinalok. De allandoan. Ja es ha anya mond valamit,valamiert jon egy olyan erzes amiert direkt az ellenkezojet csinalnam. De ez csak anyanal. Apanal nem. Szereten mind a kettot nagyon,tenyleg. De apumat valamiert megis jobban..:( es ez igy nekem olyan fura..vagyis inkabb rossz.. De nem tudok vele mit csinalni..beszelni mar beszeltunk errol,de semmi valtozas nem tortent se vele,se velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!