Nagyon bunkó leszek?
Figyelt kérdés
Sajnos június 30-án megszünt a munkahelyem. Majd csak most kezdek el szeptember 3-tól dolgozni, ha minden jól alakul. Idén nem tudtam menni (eddig se, mert előtte tanultam és akkor se kértem semmit)strandra, de még a nyár utolsó napjait ki szeretném használni. Nagyon bunkó lennék, ha édesanyámtól kérnék pénzt? Nem nagy összeg nincs 2.000 forint, de én soha semmire nem kértem tőle. (ruhát mindig valami alkalomra kaptam stb). Annyira szégyellem magam előre érte...2013. aug. 26. 12:27
11/11 A kérdező kommentje:
Ő úgy érzi, hogy rá van szorulva. Sajnos tesómat nagyon elkapatta, így ma már egy vásárlást "nem úszunki meg" úgy, hogy ne vegyen valaki neki ruhát, filmet, játékot. Sok kicsi pedig sokra megy. Amíg dolgoztam könnyebben ki tudtuk elégíteni az igényeit, de már most azt hallgatom hugomtól, hogy milyen ócska göncei vannak. (Csak azért mert nem tudunk márkás holmikat venni.
2013. aug. 26. 15:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!