Nagyon bunkó leszek?
Figyelt kérdés
Sajnos június 30-án megszünt a munkahelyem. Majd csak most kezdek el szeptember 3-tól dolgozni, ha minden jól alakul. Idén nem tudtam menni (eddig se, mert előtte tanultam és akkor se kértem semmit)strandra, de még a nyár utolsó napjait ki szeretném használni. Nagyon bunkó lennék, ha édesanyámtól kérnék pénzt? Nem nagy összeg nincs 2.000 forint, de én soha semmire nem kértem tőle. (ruhát mindig valami alkalomra kaptam stb). Annyira szégyellem magam előre érte...2013. aug. 26. 12:27
1/11 A kérdező kommentje:
Természetesen első fizetésemből visszaadnám a tartozást neki.
2013. aug. 26. 12:28
2/11 anonim 

válasza:

Ez szülő függő.Az én anyukám nem csinálna ebből ügyet,a férjemmé az kiverné a hisztit.
3/11 anonim 

válasza:

Miért lennél??
A saját anyádtól nem mersz strandra pénzt kérni???
4/11 anonim 

válasza:

Kérj nyugodtan, ha nincsenek rossz anyagi helyzetben biztos szívesen adnak, hiszen a családod! Ilyet ne szégyellj! Csak itt divat 12 éves kortól napi 20 órában dolgozni, mert szégyen, hogy még gimisként is eltartják a szülők az embert, hát még huszonévesen bármire pénzt kérni....
5/11 anonim 

válasza:

Látszik, hogy sok kommentárt olvasol, hogy jujj, mert mindenki maga fizesse a nyaralását meg a akármijét, de ilyen esetben teljesen más, nem élősködőként meg egyebekként vagy ott. Főleg, ha vissza is adod. De, ha Anyukád olyan ember (-), akkor inkább egy barátnődtől is kérhetsz.
6/11 A kérdező kommentje:
Nem gazdagok, de náluk még egy kis luxus belefér. Nyáron voltak pár helyen (igaz csak egy napos kis kirándulásokon, anyu munkahelye miatt), hogy a kishugomnak legyenek emlékei. Nekem csak az a problémám, hogy én is luxusdologra kértem (nem gyógszer vagy ilyesmi). Amíg dolgoztam természtesen majdnem az egész fizetésem leadtam, hiszen csak otthon lakok még. Havi 65 ezret kerestem, nekem ebből max 8 ezer maradt meg.
2013. aug. 26. 12:43
8/11 anonim 

válasza:

Nézd... eddig gyakorlatilag többet adtál haza, mint amennyibe valóban került az ottlakásod. Te ismered anyukád, ha sz.rrágó, valószínűleg elzavar, de ha nem, akkor nem fogja sajnálni azt a 2 ropit tőled, nyugi. :)
9/11 A kérdező kommentje:
Hát ha belegondolunk, az albérlet+rezsi is került volna 60 ezerbe...és akkor még nem is vettem meg az élelmiszert. Most csütörtökön megyek beszélni a jövőbeli főnökkel. Ha sikerül inkább kérek a barátnőmtől. Most kezdődik a suli, biztos, hogy kiakadna anyám, ha kérni akarnék tőle.
2013. aug. 26. 14:48
10/11 anonim 

válasza:

"Hát ha belegondolunk, az albérlet+rezsi is került volna 60 ezerbe."
Miért anyukádék mennyibe kerül havonta a rezsi? S számold bele, hogy ez több fele megy!
Nekem az a furcsa, hogy azt érzed, hogy bunkósság kérni a saját anyádtól 2000 Ft-ot, amit visszaadsz.
Én el se fogadnám, ha vissza akarná adni a gyerekem, max.ha rá lennék szorulva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!