Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Sürgős segítség kellene?

Sürgős segítség kellene?

Figyelt kérdés
A szüleimnek van egy cége ami tönkre fog menni és csináltak nekem egy céget de ez csak az enyém és kellene pénz beinditani és hitelt akarnak flvetetni velem nem tudom mit tegyek mert ,ha nem fizetik majd az én fizetésemből fogják vonni azt meg nagyon nem akarom viszont jól jönne nekem is a pénz szerintetek bele merjek menni?20 éves lány vagyok és még soha nem dolgoztam munkám sincs hogy én fizessem.
2013. aug. 26. 11:34
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
hárman vagyunk és apa a régi cégbe még dolgozik csak már egyre kevesebb munka van, nekem nincs végzettségem elkezdtem egy sulit de ott hagytam mert ugye nem adtak elég pénzt úgyhogy most itthon ülök de már találtam ingyenes sulit és mellette próbálok munkát keresni egy helyre lehet felvesznek szeptember-október körül érettségim van csak ezzel meg sokra nem megyek.
2013. aug. 26. 12:15
 12/12 anonim ***** válasza:

Figyelj... ezt a legnagyobb jóindulattal mondjuk neked. Mindenki egyetért abban, hogy kevés az esélye, hogy ezt a céget nem teszik tönkre.

A hitel nem megoldás. Vegyék a saját nevükre, vagy amit akarnak, bár ezt úgyse tehetik meg, mert a bankoknak nem elég biztos a fizetésük stb, se az anyagi helyzetük. Ha a bankok így vélekednek, illetve mi is így látjuk, akkor talán el kellene gondolkozz azon, hogy nem kellene felvedd. Te se akarod. Csak ők. Mi a garancia, hogy fizetik, és hogy nem buknak be megint?

2013. aug. 26. 12:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!