Ti mivel indítottátok útjára a gyereketek a felnőtt életbe? Vagy mivel mennyivel támogatájtok?
Szégyellje magát, aki lepontozta a ma 14:44-es válaszadót!
Igazán megindokolhatná, vagy ahhoz már nem rendelkezik megfelelő ésszel?
2 félévnyi diákhitelemet adtam le nekik, a nagyon kevés ösztöndíjból a netet fizettem meg a bérletet. A (volt) barátommal végül úgy döntöttünk, hogy Pesten próbálunk szerencsét de előtte még adtunk nekik 30 ezer forintot és az én ballagásra kapott nyakláncomat is. Nagyon semmit se láttam azokból a pénzekből. A diákhitelt 3 éve fizetem. Mindig csak igéreteket kaptam, de pénzt azt nem.
Most vagyok 23 és még mindig csak egy érettségim, se félretett pénz, se semmi. Most tervezem majd, hogy visszamegyek a fősulira, de sajnos csak levelezőn, mert muszáj dolgoznom.
Felneveltek és ezt köszönöm, de semmivel sem tudnak támogatni.
20 éves vagyok, ami óta az eszemet tudom, azt hallom otthon, hogy "nincs pénz".
Hiába akarnék tanulni... vagy megteremtem magamnak az összeget, vagy nem tanulok. Egyébként meg albérletben lakok a párommal, több okból halasztanom kellett az érettségit- még most fogom ősszel letenni.
Páromnak a szülei anno állták a fősulit, bár a nyelvvizsga még hiányzik neki. Az ő szülei már nem élnek, senki nem támogatja őt, most másodszakmát tanul.
Én semmilyen munkát nem találok már egy éve, páromnak ketten kajtattunk 4-5 hónapon át, mert sehonnan nem kapott visszajelzést sem. Végre lett egy jó meló, erre másfél hónap után kirúgták! Itt megjegyzem, hogy hajtott keményen, mindenki dicsérte is, az ügyfelek is... gyanítjuk, hogy a cég mégsem akarta kifizetni a beígért szükséges vizsgát, s így kirúgtak egy csomó embert.
Szóval szülői támogatás az annyi, hogy amikor ennyire rossz helyzetben vagyunk, akkor anyum kisegít valamennyivel (10-20 ezerrel) de vissza kell fizetnünk.
Semmivel sem. Persze fizetik a számlákat meg a hitelt a házban, amiben élünk, de bármire is van szükségem magamnak kell intéznem.
Van, hogy nekem kell őket támogatnom pénzügyileg....fordítva már nem is tudom, hogy mikor történt...ők szoktak tőlem kérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!