Elvinnétek lovastúrára?
Figyelt kérdés
Egy nagyon jó ismerősöm apuka egyedül neveli leányát, aki most 13 éves. A leányról válás után nemsokára lemondott az anyuka, utána nagyrészt a nagymamánál volt, csak hétvégeken, szünetekben az apukával. Majd pár év mólva véglegesen az apukához került. A kislányra már óvodás korában panasz volt, nem tudták kezelni, verekedett, nem tisztelte a felnőtteket,... Én csak azt láttam, hogy apuka nem fegyelmezi, kedvében jár, amiben csak tud. Folyamatos programok, szinte nap mint nap. Lovaglás, motorostalálkozó, kirándulás, bulik, strand,koncertek,.... Ennek ellenére állandó hiszti a mai napig. Apjával lekezelően beszél, aki ismeri őket, mindenki mondja nem jól neveli, már az van amit a gyerek akar... Apuka nem látja be, amennyire csak tudja takarja a dolgokat. A leány rengeteg emberrel, többek között felnőttekkel összeveszett már. Pár hete szomszéd néni pofon is vágta, amiről tudok. Saját nagynénje nekem elmondta, hogy csúnya ilyet mondani, de ő utálja... Kiderült, 11 évesen flörtölt a mostoha apjával. Viselkedése miatt évek óta külön foglalkoznak vele. Nemrég gyermekvédelem alá is került, amiről ő tehet a legjobban. Olyan dolgokat adott elő az apjáról, amit én is láttam, hogy nem igaz. Pár napja láttam, hogy a leány a szomszédba tartózkodik napokon keresztül, a facebook-on letiltotta az apját. Konkrétan nem tudom mi történt, csak azt, hogy amikor összevesznek, akkor fogja magát elmegy otthonról szó nélkül, volt amikor 1 hétig nem ment haza. Utána apuka még jobban kényezteti, ahogy most is lovastúrára mentek. Ilyen esetben Ti elvinnétek?2013. aug. 24. 11:07
1/3 anonim válasza:
Nem értem hogy minek foglalkozol mások életével..... Ha most 100 ember azt írja, hogy nem vinné akkor apuka nem viszi? A gyerek em véletlenül ilyen, elég sok indexen ment keresztül, nem csodálom, hogy gond van vele.
2/3 A kérdező kommentje:
nem apuka kérdezte. Mások élete? Az enyém is, sok éve barátom az apuka, de pár éve a leányzó miatt már csak titkos kapcsolat.(((
2013. aug. 24. 11:39
3/3 anonim válasza:
És téged legjobban a lovastúra idegesít? Szeretnél te is menni? Nem drága ám..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!