Barátommal már megszerveztük a nyaralást, ami tulajdonképpen egy körutazás lesz. Úgy volt, hogy ketten megyünk, de időközben kitört nálunk (nálam) a családi botrány és a mamám teljesen kikészült lelkileg.
Olyan helyre megyünk nyaralni, ahová ő is szívesen menne, ezért anyukám azt javasolta, hogy vigyük magunkkal. Szállása lenne neki is.
Hát ezt ti tudjátok, az alapján hogy milyen viszonyban vagytok vele. Ha nem gázos meg elfoglalja magát akkor nincs semmi baj de ha ez egy kétszemélyes romantikus nyaralásnak indult akkor csak fölöslegesnek fogja érezni magát harmadiknak.
2009. máj. 12. 22:38
2/12 A kérdező kommentje:
Kirándulós nyaralás lesz és csak 4 napos, de szerintem jobban fogja bírni a strapát, mint mi.:D És külön szobát is kap. Én elvinném, a barátomnak kicsit fennakadtak a szemei először, de már ő is beleegyezett. Csak kíváncsi vagyok mások véleményére is.:)
2009. máj. 12. 22:42
3/12 anonim válasza:
Egy kirándulósra szerintem simán elvihetitek. Legalább lesz, aki fotóz majd titeket is a pároddal, és nem kell mindig idegeneket megkérni, meg beállítgatni időzítőre a fényképezőgépet. :-)
(Anyu mai napig meséli, hogy amikor apámmal a nászútjuk volt, egyik nap beállított az öccse egy sátorral, aztán végig ő fotózott.)
2009. máj. 12. 22:55
4/12 anonim válasza:
Én el, lazán. Olyan a viszonyunk.
2009. máj. 12. 22:55
5/12 anonim válasza:
ha jófej a nagyi miért ne?
2009. máj. 12. 23:45
6/12 anonim válasza:
Miért ne? Nektek is jó érzés lehet örömet szerezni neki.
2009. máj. 13. 00:21
7/12 anonim válasza:
Én vinném a helyetekben.
2009. máj. 13. 00:27
8/12 anonim válasza:
Persze. Örülj, hogy van nagyid.
2009. máj. 13. 07:31
9/12 anonim válasza:
Persze! Tök buli lesz+örökre beír a család egy jópontot.
2009. máj. 13. 08:03
10/12 anonim válasza:
nalunk szerveznek oregeknek kirandulast az iden Horvatorszagra es az also korhatar 50 ev.
en is elvinnem mert most mar annyit valtozott minden es lasson o is szep tajakat elegget dolgozott az eleteben most mar jo jon egy kis kirandulas neki is
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!