Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak anyukámmal?...

Mit csináljak anyukámmal? Folyton megsértődik.

Figyelt kérdés
Most szeretnék venni magamnak valamit, amire azt mondja, hogy szerinte hülyeség, és hogy úgyse fogom használni, de tudom, hogy használni fogom, mert már régóta hiányolom. De ha meg megveszem, akkor megsértődik, meg pampog, hogy úgyse fogom használni, meg hogy sosem hallgatok rá. Mit kezdjek vele hogy ne sértődjön meg?
2013. aug. 21. 16:13
1 2
 11/17 anonim válasza:
Vedd meg, aztán hordjad sokszor. és mindig kérdezd meg jól áll-e? Ha gyakrabban döntesz jól, akkor, majd lenyugszik.
2013. aug. 21. 19:08
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha eppen a klimax kozepen van, akkor az is segithet megmagyarazni h miert. De valoban, ne vele menj fel Pestre, hanem valaki massal es akkor vegkepp nincs oka megsertodni.
2013. aug. 21. 19:43
 13/17 A kérdező kommentje:
igy-is ugy-is felmegyünk pestre, mert be kell vásárolni a sulikezdésre, és ugyanott vesszük meg őket... nem tudom, 35 évesen valaki a klimasz közepén van már most? :O (15 vagyok, szóval nem vagyok nagyon gyerek, csak anyukám korán szült)n
2013. aug. 21. 20:53
 14/17 anonim ***** válasza:

11-esnek van igaza abszolút.

Édesanyád egészen egyszerűen szeretné megspórolni Neked a pénzedet, hogy később, pár év múlva, mikor már jó sok összegyűlik, akkor nagyon jól jöjjön majd.

Ezért gondolja úgy, hogy hülyeségekre költöd.

Mivel Ő az édesanyád, Te pedig kamasz vagy, így nem fogja megérteni, hogy ami számára hülyeség az Neked fontos, Te pedig nem fogod megérteni, hogy ami Neked fontos, az számára hülyeség.

Az viszont, amit a 11-es írt, nagyon sokat segíthet, mert így anyukád látni fogja, hogy ha azt mondod, használni fogod, akkor valóban használod, és jobban fog bízni az ítélőképességedben.

2013. aug. 21. 21:54
 15/17 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, még az is célravezető lehet, ha leülsz vele és szépen elmondod neki, amit ide leírtál nekünk.
2013. aug. 21. 21:54
 16/17 anonim ***** válasza:

9-el értek egyet tökéletesen! Ne hagyd, hogy ezt folytassa, vagy módszerként bevezesse nálad, mert soha nem szabadulsz! Beszéld meg vele a dolgot, de ha nem változik a helyzet, akkor tényleg tojd le!

A te pénzed, azt csinálsz vele, amit akarsz. Ha szárított kutyagumit veszel belőle, az is a te dolgod.(Később majd a fizetésednél is meg fogja mondani, hogy mire költsd???)

2013. aug. 21. 23:27
 17/17 anonim ***** válasza:
de mit akarsz venni??? :D
2013. aug. 22. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!