Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem jó a viszonyunk...

Miért nem jó a viszonyunk anyukámmal? Nagyon elegem van.

Figyelt kérdés
Mostanában nagyon elegem van a szüleimből és úgy érzem egy barátom se áll mellettem. Anyukámmal összevesztünk mert elvette a ballagási pénzem.Apukám nem nagyon foglakozik velem,mert a barátnőjével él. Anyukámnak is van egy barátja aki hozzánk költözött és már besokaltam. Nemtudom mitcsináljak egész nap csak sírok mert nem foglalkoznak velem és hogy mit érzek úgy érzem senki sem szeret és senki sem ért meg. Kérlek segísetek mit tegyek?

2013. júl. 29. 11:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Miért vette el a pénzed? Amúgy annyi, hogy szeptemberben mehetsz kollégiumba, bár nem tudom milyen körülmények közt laksz. Hány éves vagy?

Amúgy ha gimiből ballagtál, akkor mondd azt, hogy Miért vetted el a ballagási pénzem? Az az enyém volt, és légyszíves add meg. Ha elkezd beszélni arról, hogy az ő háza, és ha nem tetszik költözz el , akkor a válaszod ez legyen: Elmennék, ha még meglenne a ballagási pénzem.

Állj ki magadért :) Hisz már nagy vagy

2013. júl. 29. 12:18
 2/3 A kérdező kommentje:

Jó körülmények között lakok anyukám nagyon rendes és tisztelem amiért dolgozik,főz,mos,takarít.

Az a gond hogy a nagymamámmal voltam a legtöbb időt aki 2hete kapott szívinfarktust és korházban fekszik és nincs kivel megbeszélni a gondjaimat ami miatt eléggé szomorú vagyok.Köszönöm szépen a választ sokat segített. És 16/lány.:)

2013. júl. 29. 14:35
 3/3 anonim válasza:

Sok anya teszi h hirtelen nem törődik többé a "kölykével" csak pénzeli max, de ha ezt megteszi, zsarolhatja vel érzelmileg.

Sajnos nem tudsz mást tenni mint nem figyelsz a hülyeségeire, csak hoyg épp neked ne ártson... és amitn tudsz, elköltözöl.

Sajnos nem tehetsz az ellen, hogy ő elvesztette az érdeklődését/öszötnét arra, hogy te a gyermneke vagy és a gyermekünket feltétel nélkül szeretnünk kellene.

Mártírkodik? Ez is előfordulhat, nem tehetsz semmit. Megpróbálhatsz kibékülni vele, kis esély van rá, hoyg egy iylen ember rájön, mit is tesz.... de nem nagy.

Próbáld meg. De ha nem sikerül, ne sírj. Egy idő után túlteszed magad a történteken és a legfontosabb: ÉLJ BOLDOGAN!

Az ilyen anyákat nem érdekli, hogy a gyermeke boldogságát tönkreteszik.

Rossz emberek figyelmét ne keresd: keress oylat aki megért, sírd ki magad majd állj fel. :) Rendben? :) Az élet túl rövid.

2013. aug. 21. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!