Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak ha anyám sajnálj...

Mit csináljak ha anyám sajnálja rám a pénzt?

Figyelt kérdés
Szóval most,hogy iskolakezdés van anyám egyre és egyre jobb ötleteket talál ki,hogy spóroljunk. De mondjuk nem nélkülözünk és az anyagi helyeztünk is rendben van. Mondjuk ma előszedte a 2.osztályos füzeteimet(hozzátenném,hogy 6. osztályba megyek)és elkezdte leszedegetni róla a bekötőket mondván,hogy tegyem fel ezeket. De azok a bekötők szakadtak. De komolyan,sajnál tőlem egy hülye 100 ft-s bekötőt? Amúgy én vennék magamnak de anyám még az utca végére sem enged el... A szülinapi pénzemet-amit a mamáméktól kapok-elveszik és ők mondjàk meg mire költhetem...

2013. aug. 20. 15:10
 1/6 anonim ***** válasza:
51%

Nem biztos, hogy teljesen belelátsz az anyagi helyzetetekbe. Amúgy a fiam jut eszembe, aki a múltkor 1500 Ft-ot bukott a saját keresetéből és majdnem belehalt, órákig dühöngött, de amikor pár éve a miénkből dobálózott, eszébe sem jutott spórolni, vagy aggódni.

Ezek a dolgok eléggé szubjektívek.

2013. aug. 20. 15:13
 2/6 anonim ***** válasza:
42%
sok kicsi sokra megy.... túl dramatizálod a helyzetet.
2013. aug. 20. 15:16
 3/6 anonim ***** válasza:
15%
Kizártnak tartom, hogy te reálisan látod az anyagi helyzeteteket és azt, hogy van fogalmad a pénz értékéről. Nekem egy nagyszájú kiskamasznak tűnsz, akinek nem jó az amije van.
2013. aug. 20. 16:26
 4/6 tetris ***** válasza:
59%

Én minden év végén ki szoktam tépkedni az üres lapokat a füzetekből, és azok jók lesznek még felírogatni ezt-azt.

Itt a gép mellett is mindig van ilyen firkapapír.

Abból a száz forintos bekötőből biztos kellene vagy tíz-tizenöt darab. Meg még ezer másféle kic-kac. Ha a végén összeadod, sok ezer forintra jön ki egy iskolakezdés.

Majd ha lesznek saját kis csemetéid, igazat fogsz adni édesanyádnak.

Ne dühöngj, inkább tanulj nagyon jól, és akkor olyan gazdag lehetsz, hogy megveheted az egész áruházat. Kis lüke.

2013. aug. 20. 16:35
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

és mi lenne, ha mondjuk újságpapírral kötnéd be a füzeteket? egyrészt olcsó másrészt sokkal jobb. nekem mindig azzal voltak bekötve a füzeteim és abszolút nem néztek le miatta a többiek, hanem érdekesnek tartották, sokszor elkérték, hogy elolvashassák mi van rajt :)

én feleslegesnek tartom azt, hogy több száz forintért megvegye az ember a drága bekötőt amikor a postaládába tonna szám dobálják be a reklámújságokat, vagy más újságokat.

2013. aug. 20. 17:27
 6/6 anonim ***** válasza:
54%
Mi volt hogy sima papírlappal kötöttük be,és matricákat ragasztottunk rá,kedvenc énekesünk,színészünk képeit,rajzolhatsz is rá...ha van nyomtatód még egyedire is megcsinálhatod,képekből,fényképekből.....stb.
2013. aug. 20. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!