Miért ilyen anyám?
eljön az idő, mikor bánod már hogy nem vagy gyerek.
semmit se tegyél.Miért is kéne náluk aludj? NIncs otthonod?
Ha meg éjjel nappal rádmászna, akkor meg azért sirna a szád!
Szerinted miről késel le???Ne haragudj(((
Örülj, hogy ilyen barátod van, aki nem csak kihasznál.
Ha meg nem örülsz, akkor meg idegeskedj csak!
Ird ki a hátadra, hogy nem vagy már kisgyerek, és kapható vagyok napi x körre!!! Bizonyára lenne jelentkező bőven.
Nem örülnék, ha ilyen lányom lenne(((
jahhh az lemaradt, hogy egyetértek Édesanyáddal.
Szerinted mit gondolna egyébként rólad a fiu családja? és mit gondolnának a Te szüleidről???
Kedves 17 éves!
"Na a sok okosnak elárulnám, hogy a Barátommal fél éve együtt vagyok, és már élünk nemi életet is...és felelősségteljesen védekezünk."
Na ha ilyen okos vagy, és ekkora lovon ülsz, akkor
mi francnak kérdezősködsz, ha előre vetithető volt, hogy többeknek nem szimpatikus a dolog.
Éld a felelősségteljes nemi életedet boldogan. Mondd meg Édesanyádnak, hogy Te már pedig ezt igy látod jónak, menj el dolgozni, a keresményedből fizessétek ki az albérletet, és lehet önállóskodni!
És megérdemelnél majdan 2-3 lány gyereket, hogy végig élhesd, amit Édesanyád Veled!!!!
Ne haragudj , de pl. az írásodból tényleg az jön át hogy kisgyerek vagy :-)
Egyébként, ismered azokat a szavakat hogy : anyukám, édesanyám? :-) Sokkal jobban hangzanak!
Megbeszéltek dolgokat anyukáddal? Tudja hogy szexuális életet éltek? Tudja hogy védekeztek?
(Különben a fél év nem sok idő , az én lányom 2 év után aludt ott a barátjánál és ezt nem én szabtam meg )
Üdv :-)
Hát ti hülyék vagytok. Egy 17 éves embernél már nem kifejezetten meglepő, ha szexuális életet él.
Viszont posztoló, nem hiszem, hogy sokat tudsz tenni, ha anyukád is ilyen, mint pl. ezek a válaszolók... :), várj, amíg 18 leszel, és oda költözöl, ahová akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!