Apukám kavar az egyik barátnőmmel, most mit csináljak?
Véletlen buktak le és nem is tudják, hogy tudom.
Apukám egyébként elvált már anyától régen szóval nem az a probléma, hogy csalja anyát. Csahát ez most mégis milyen már, hogy az egyik legjobb barátnőmmel van titokban? Nem is tudom olyan furcsa dolog. És olyan furcsa érzések vannak bennem.
Szerintetek normális dolog ez? Próbáljam meg elfogadni? Egyáltalán elmondjam nekik, hogy tudom.
Egyébként a barátnőm 19 éves apukám meg 38.
"Az az új szórakozása a "gazdag" fattyaknak, hogy a gyakori kérdéseken trágár privát üzeneteket írnak kedves JohnDeerePowa? Ez a te szegénységi bizonyítványod, nem másé. Na szervusz:)"
Azt nem kérdező írta hanem én. Csak kifejtettem, hogy mennyire unintelligensnek tartalak:D
A szüleitek pénzétől semmivel sem lesztek értékesebbek. Ők meg tudták ezt teremteni, de megeshet, hogy ti semmit sem tudnátok kezdeni ugyanazzal a lehetőséggel. Az ő sikerük nem tesz jobbá titeket, ezzel dicsekedni olyan mintha azt vallanád be, hogy te sikertelen és értéktelen vagy nélkülük...
Sikerült rendezned az érzéseidet apukáddal kapcsolatban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!