Mit csináljak, mit tanácsoltok?
Figyelt kérdés
Nem akarom részletezni a dolgot, de kb azóta munkanélküli vagyok, hogy kikerültem a suliból. Most pl közmunkán vagyok hó végéig. Utána nem tudom mi lesz. aztán nov-től elvileg indul közmunka, igazából nem vagyok vele nagyon kisegitve, max nem ülök itthon és van egy kis pénzem, jobb mint a semmi de nem sok. Anya dolgozik, keveset keres. alig van pénzünk kajára. sokszor nem is nagyon tudok mit enni hétvégén vagy este. Ma se volt itthon kaja ahogy hazaértem. Sok a vita, nézeteltérés. el szeretnék költözni de nem tudok a párommal összeköltözni mert ő is keveset keres. Én itthon anyámtól kikészülök, külföldre akarok menni, a párom még nem áll rá készem... Anyával a veszekedések 99%-a a pénz miatt van :/ nem tudom h lehet ezt átvészelni, én tönkre fogok menni. félek, hogy milesz ha 2 hónapig nem lesz munkám vagy ha utána se lesz közmunka. mit tanácsoltok?2013. aug. 15. 18:21
21/21 A kérdező kommentje:
beiratkoztam egy támop-os németre, hogy majd egy kis alapom talán lesz és akk el tudok indulni idénymunkára német nyelvetrületre, de semmi hasznát nem vettem. Tudta a tanár h kezdő csoport, de mivel 10-ből 7 ember már valahol vmikor tanult németet így az ő tempójukban haladunk, szóval kb ismétlés szinten mindent átveszünk, ami tök jó annak aki tényleg azért jött, h felelevenítse a tudását... Eredetileg angolra akartam menni mert a középfokú szóbelim megvan, de csak kezdő angolok indultak, így maradt a német. A barátom beiratkozott az angolra, de kiderült, h mégsem kezdő csoport, és már 2 hete olyanokat tanulnak, aminek az ismétlése már rám is rámfért volna, és neki még 1 hónap van a tanfolyamból. Szóval nagyon haragszom magamra, h nem oda mentem :( Nekem a 7en lesz a záróvizsga, de ez a 60 óra német olyan mintha kb 6 óra lett volna, szóval ugyanott tartok, ahol 2-3 hónapja... (az angollal soha nem volt problémám, így bátran vágtam neki a németnek, de egy életre elvették tőle a kedvem) tanfolyamra szivesen mennék még, de már pénzt nem akarok erre költeni, talán dec-ben indít a munkaügyi valamit... talán, de sztem nincs sok esély rá. Ma voltam regisztrálni, de nem igazán tudnak arról semmit amit nekem a cégnél mondtak a decemberi oktatásról... :-/
2013. szept. 2. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!