Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, mit tanácsoltok?

Mit csináljak, mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés
Nem akarom részletezni a dolgot, de kb azóta munkanélküli vagyok, hogy kikerültem a suliból. Most pl közmunkán vagyok hó végéig. Utána nem tudom mi lesz. aztán nov-től elvileg indul közmunka, igazából nem vagyok vele nagyon kisegitve, max nem ülök itthon és van egy kis pénzem, jobb mint a semmi de nem sok. Anya dolgozik, keveset keres. alig van pénzünk kajára. sokszor nem is nagyon tudok mit enni hétvégén vagy este. Ma se volt itthon kaja ahogy hazaértem. Sok a vita, nézeteltérés. el szeretnék költözni de nem tudok a párommal összeköltözni mert ő is keveset keres. Én itthon anyámtól kikészülök, külföldre akarok menni, a párom még nem áll rá készem... Anyával a veszekedések 99%-a a pénz miatt van :/ nem tudom h lehet ezt átvészelni, én tönkre fogok menni. félek, hogy milesz ha 2 hónapig nem lesz munkám vagy ha utána se lesz közmunka. mit tanácsoltok?

2013. aug. 15. 18:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

kihagytam a diplomát :P

próbálkoztam teljes önéletrajzzal is, de úgy nem ment.

akkor csináltam egy teljesen gagyi önéletrajzot, és pár napon belül lett munkám.

2013. aug. 25. 00:30
 12/21 anonim ***** válasza:
Köszi, most írtam egyet diploma nélkül, remélem így összejön valami.
2013. aug. 25. 12:34
 13/21 A kérdező kommentje:
Én is gondolkoztam már, h letagadom a szakmáimat és csak az érettségit írom bele az önéletrajzba, de még raktárba se vesznek fel pakolni se, meg italdiszkontba se, esélyt se adnak mert azt mondják a nők gyengék nem tudnak pakolni. Nem érdekelne ha 8 órán keresztül rekeszeket pakolnék... mindegy.. próbanapra se hívnak be, h legalább megnézzék bírnám e csinálni. Most talán összejön egy szobalány meló, de az is max 15 nap/hó :(
2013. aug. 25. 15:12
 14/21 anonim ***** válasza:

hú hát rekeszeket pakolni jobb is, ha nem vesznek föl.

az egészséges gerinc az megfizethetetlen. pár tízezresért nem érdemes tönkretenni a testedet.

2013. aug. 25. 21:21
 15/21 A kérdező kommentje:
értem, de mégis olyan könnyen irják, h aki keres az talál... hát bszhatom...
2013. aug. 26. 11:55
 16/21 anonim ***** válasza:
és regisztráltál mindenféle honlapon, mint cv online, randstad és a többi?
2013. aug. 26. 18:28
 17/21 A kérdező kommentje:
cv online, profession ilyeneken még 2009-ben regiztem amikor végeztem a sulival.. Semmi visszajelzés..
2013. aug. 29. 09:59
 18/21 anonim ***** válasza:

nem, tehát egy 2009-es regisztráció semmit sem ér 2013-ban.

havonta frissíteni kell, rákattintani,újra elmenteni, stb.

és az összesre regisztrálni kell.

és az összes álláshirdetésre jelentkezni kell, amelyik cég meg nem hirdet, annak kérés nélkül el kell küldeni az életrajzodat meg egy motivációs levelet.

2013. aug. 29. 21:15
 19/21 A kérdező kommentje:
persze h firssítettem 2009 óta!! de azt mondom h azóta se kaptam semmi jelzés 1 ilyen oldalról sem... tavaly olyan helyen dolgoztam ahol az egész ország területéről e mail címeket gyűjtöttünk, amikor elküldtek még aznak elküldtem 70 céghez a városomban, nem válogattam, még bádogoshoz is küldtem... 1-2 helyről írtak h nincs felvétel törlik az önéletrajzom. 1-2 helyről hogy elmentik az önéletrajzom (sztem kamu) meg a bádogos hivott fel, h le na maradjak vmi állásról, elírtam az e-mail címet. Ja mondom nem írtam el, küldtem mindenhova... szóval ennyi volt.. volt amikor takaritani akartam havi 80 ezerért sportközpontot, hát kiröhögött a nő a telefonba h milyen fiatal a hangom hogy gondolom én ezt h odatelefonálok... volt amikor isk titkárnak akartam menni ott az ig. oltott le, h 35 év az alsó korhatár mi a f..sznak vittem be, miért nem telefonálok? mondmo 2 percre lakok nem volt nagy fáradtság, de 10 perce telefonáltam és senki meg se kérdezte hány éves vagyok, és nem mondták h van alsó korhat. Felénk heti 2-3 friss új hirdetés van és az is autószerelő, asztalos, lakatos, cnc, stb...
2013. aug. 30. 07:03
 20/21 anonim ***** válasza:

értem, sajnálom.

arra nem gondoltál, hogy addig is kihasználd az időt, és tanulj vmit, pl. nyelvet, ilyesmit? amivel jobban el tudsz helyezkedni esetleg.

2013. aug. 31. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!