Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek joga van a páromna...

Szerintetek joga van a páromnak megtiltani, hogy anyámhoz menjek, csak azért mert egy veszekedés során én azt mondtam neki, hogy nem mehet a szüleihez?

Figyelt kérdés
2013. aug. 13. 05:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ez az adok kapok sehova nem vezet.Felnőtt ember oda megy,ahova akar.legfeljebb kėrni lehet,hogy inkább ne.
2013. aug. 13. 08:18
 12/16 anonim ***** válasza:
mindketten oda mentek ahova csak akartok,te nem tilthatod meg neki ,ő meg neked,mi ez óvoda?
2013. aug. 13. 08:53
 13/16 anonim ***** válasza:
Amíg bocsánatot nem kérsz ezért a kijelentésedért,és elmondod,h milyen hülye voltál,és csak dühből vágtad a fejéhez,de persze tudod,h ilyet nem mondhatsz egy felnőtt embernek,addig igen "joga van"ilyet mondani.
2013. aug. 13. 09:01
 14/16 anonim ***** válasza:
Fontos lenne tudni, hogy miért mondtad neki, hogy nem mehet a szüleihez!!
2013. aug. 13. 10:06
 15/16 anonim ***** válasza:

Ez az adok kapok dolog nem fog jól elsülni nálatok! Meg mi az, hogy megtiltottad nem mehet a szüleihez? Jogosan mondta a párod is!!

Én jóban vagyok anyósékkal, de nem bírom a stílusát ezért ritkán megyek hozzájuk, attól még nem fogom megtiltani a férjemnek!

2013. aug. 13. 12:10
 16/16 anonim ***** válasza:
Jézusom! Ez gyerekes viselkedés! De ha te kérhetted ilyenre akkor ő miért ne kérhetné?????? Ő mivel kevesebb mint te! És miért is kell bele kavarni a szüleit???? Hálásnak kellene lenned mert ha ők nem lennének a párod sem lenne!
2013. aug. 16. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!