Hogy béküljek ki vele?

Figyelt kérdés
Anyukámmal összevesztünk,mert talált valamit nálam amit nem kellett volna,de nem nagy dolog.Leosztott meg ilyenek.Nem vagyok otthon hála istennek,de nagyon rossz hogy nem keres.Holnap megyek haza és nem tudom mit tegyek..:(

2013. aug. 5. 13:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem lényeges lenne leírnod mit talált nálad, meg az is, hogy mennyi idős vagy. A legjobb lépés az lenne, ha felkeresnéd, és elmondanád mennyire igaza van. bánod és bocsánatot kérnél.
2013. aug. 5. 14:03
 2/3 anonim ***** válasza:

Mondjuk a kérdésből korántsem biztos, hogy a Kérdező anyukájának van igaza, lehet, hogy egyszerűen a kérdező holmijai között turkált, amit nem kellett volna... ettől még persze nem jó a feszkó, és érthető, hogy a Kérdező békességet szeretne.

Viszont így tényleg túl kevés az információ ahhoz, hogy érdemi tanácsot lehessen adni.

2013. aug. 5. 16:19
 3/3 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok:

Szerintem is kevés az információ amit a rendelkezésünkre adott, de mivel a szülő az szülő, és nehezebben viseli el, ha a számára kellemetlen szituációban ő marad alul, ezért a vita mielőbbi lezárásában az okos enged, szamár szenved elve alapján inkább engedjen az anyával szembe.

2013. aug. 5. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!