Hogy fogadnád ha a fiad közölné veled, hogy meleg?
"mindenkinek a magánügye, mindenki maga dönti el hogy melyik nemhez vonzódik"
Nem döntés kérdése hanem annak születik. Te kamasz korod egyik reggelén morfondírozás után eldöntötted, hogy a fiúkat szereted?
Most miért is lettem én, és sok ember itt lepontozva?
Mert megmondtuk a véleményünket, és nem ennek a homofób marhának adtunk igazat?
Tudod mit?
Akkor féljél csak, rettegj, hogy a gyereked meleg lesz, legyen is az, és éljen BOLDOG életet, te meg szorongjál, és légy depressziós életed végéig ha ennyi eszed van. Pont.
Attól, mert te, és a sok homofób ezen az oldalon lepontoz, a helyzet nem fog változni.
Akkor mondja már el nekem valaki: miért van neki igaza?
Pszichológushoz kéne mennie, mert betegesen retteg, hogy a 4 éves gyereke meleg lesz.
Miért? Mitől lesz a gyereked attól más, hogy ha meleg lesz? Ugyanolyan ember marad, a szerelmi életéhez neked meg semmi közöd, heteróként se.
Betegesen rettegsz tőle, én el nem hiszem, hogy te ezt normálisnak gondolod. Undorodsz a melegektől, de ha utálod őket, miért jár ez a fejedben? Csak nem elfojtott valami?(mielőtt valaki nekem esne: sokan vannak úgy, hogy homofóbok, közben meg a magukban lévő dolgokat gyűlölettel fojtják el. Ezt úgy nevezik, hogy látens homo-, illetve biszexualitás)
A gyerekeddel NE éreztess semmi gyűlöletet, se semmit. Mert egyáltalán nem szülőhöz méltó, ha már gyereked van. Feleségednek szóltál erről valamit? Mert ténylegesen érdemes lenne pszichiáterhez fordulnod, mert az effajta beteges félelem és rettegés olyan dologtól, ami egyáltalán nem elítélendő igenis nem normális dolog.
és ha lányod lenne nem zavarna, ha azzal állítana majd be egy nap, hogy leszbikus?...
Nem értem a férfiakat, hogy ez nekik mért ekkora probléma.. ugyanúgy a te gyereked, akármelyik nemhez is fog vonzódni később..
Ha te lennék mit tennék? Megölném magam.
Ha pedig az én rólam van szó, akkor elfogadnám úgy ahogy van, mert ő én vagyok, én pedig ő. Ne csinálj több gyereket, köszönöm!
Én biztos elfogadnám és a gyerekem maradna, de nem hiszem hogy magyarországon folytatnánk az életünket, inkább olyan helyen ahol ezt jobban tolerálják. Anglia, Amerika, Hollandia... nem tudom.
Ezen most nem kell gondolkoznod, mert tényleg nem tudod befolyásolni. Inkább azon tudsz dolgozni hogy becsületes legyen és egy kellemes személyiség. Többet számít.
-4 éves,ne hogy már ezen aggódj már most.
-Szóval ha megerőszakol 4 kis gyereket és megöli a családjukat,te csak beállítod 2 órára a sarokba és utána megölelitek egymást és adsz neki csokit? De ha meleg akkor kitagadod...
-Én ezért soha nem tagadnám ki a gyerekem.
-Menj el orvoshoz.
-És én mit tennék? Élvezném hogy van egy 4 éves fiam és nem érdekelne meleg lesz-e vagy sem. Örülnék hogy van nekem és imádkoznék azért hogy egészséges legyen.
Ja és ha meleg lesz remélem kitagadod de persze csak te mert az édes anyja elfogadja és mindenki más szeretni fogja és boldogan él majd az egész család főleg a fiad,te meg a sarokban fogsz ülni és utálod a fiad azért mert meleg,amiről nem tehet egyáltalán-.-
Tényleg igazán tökéletes apának tűnsz. Sajnálom a fiad -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!